"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

5 iul. 2018

Meloman pentru o zi

 "Beauty and the Beast"



     Cântecul scris de compozitorul Alan Menken pentru musicalul “Beauty and the Beast” din 1991, a cunoscut, de-a lungul timpului, mai multe interpretări, începând cu duetul Celine Dion-Peabo Bryson (parte a soundtrack-ului filmului) şi până la cel format din Ariana Grande şi John Legend, single-ul principal de pe coloana sonoră a celui mai nou film ”Beauty and the Beast” (2017), semnat de Bill Condon.
---- -----
    Videoclipul acestei piese a fost lansat în premieră mondială aseară pe postul de televiziune Freeform, după cum anunţă news.com, pregătind astfel publicul pentru lansarea, din 17 martie, în cinematografe a filmului “Beauty and the Beast”.

    Într-un decor de poveste – costume tematice, efecte speciale, coregrafie specială – Ariana Grande (îmbrăcată într-o superbă rochie roşie) şi John Legend (cântând la pian într-o preţioasă redingotă) strălucesc asemenea prsonajelor din film (în care rolurile principale sunt interpretate de Emma Watson şi Dan Stevens).

      Această versiune pop a piesei – care pune în valoare două voci incredibile, cea a Arianei Grande (ce şi-a făcut debutul într-un musical de Broadway) şi cea a lui John Legend (talentatul muzician şi actor câştigător a 10 premii Grammy) – face din "Beauty and the Beast" unul dintre cele mai frumoase duete din toate timpurile.


  sursa

 

Recomandare Dacă doresti să participi , publică pe blogul tău , o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!

Reiau activitatea blogeristica dupa mult timp incepand cu aceasta rubrica la recamandarea prietenei noastre Carmen

7 comentarii:

  1. stim cu totii povestea, chiar si cei care nu au vazut desenul animat pentru coloana sonora a caruia a fost înregistrat acest minunat duet. Ai mare dreptate - este unul din cele mai frumoase din toate timpurile!
    Multumim pentru minunata propunere. Muzica trebuie celebrata, macar o data pe saptamâna. Initiativa de vineri este bine venita! We're gonna have a party tonight! ☺
    Un weekend minunat sa ai, Iulisa draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am dat seama ca in multe momente muzica are un efect puternic asupra mea si cu siguranta este unul din lucrurile fara de care nu as putea trai.
      Multumesc Carmen!

      Ștergere
  2. La buna revedere :) !!!

    Am vizionat si ascultat cuminte ambele clipuri cap coada :D. Hihih..

    Stiam versiunea cantata de Celine Dion si Peabo Bryson si mi-a facut placere sa o reascult, vizionand imagini din desenul meu preferat de la Disney.

    Nu am vazut filmul - eram chiar curioasa sa vad imagini din el. Duetul Ariana Grande si John Legend e interesant, dar probabil ca, daca nu era vorba de Meloman pentru o zi :D, nu l-as fi ascultat. Asa ca multumesc pentru ocazie ;). Cel mai mult din versiunea aceasta mi-a placut ideea dansului cu "petale" ce formeaza trandafiri. :D Genial.

    Dar "Beauty and the Beast", pentru mine, va ramane mereu perfecta doar in interpretarea Angelei Lansbury. <3 <3 <3

    Pupici cu drag!!
    rux

    RăspundețiȘtergere
  3. Varianta doi a cantecului imi place mai mult - imi par vocile mai... puternice. :) Habar nu aveam cine interpreteaza, deci, multumesc. :)
    Ecranizarea "desene animate" imi place - e singura pe care as revedea-o cu muuulta placere. :) Imi plac desenele animate. :)
    Weekend frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca ti-a placut alegerea mea!
      seara frumoasa!

      Ștergere
  4. Sărut mâna pentru înscriere, dragă Iulisa! Și să știi că mă bucur mult pentru revenire. Frumoasă temă ai ales. O lume de poveste, transpusă pe acorduri minunate!
    Numai bine și zile minunate!

    RăspundețiȘtergere