"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

24 mai 2015

Clubul cinefililor

"Tăcerea este spațiul în care omul se trezește." - Osho

    Despre tăcere s-au spus multe lucruri, avand conexiuni diverse cu înțelepciunea. Atât de multe  s-au spus încât oamenii au început să "aplice" tăcerea și în cazurile în care ar fi fost necesară exprimarea. "Tăcerea e de aur" a "inspirat" mulți oameni să-și rețină părerile de frica judecăților auditoriului.
    Omul a observat că tăcerea oferă un spațiu foarte confortabil ,feriți de criticile  celor din jur și în anumite cazuri, putem fi chiar îndrăgiți pentru asta sau putem obține diverse câștiguri morale sau materiale. Azi s-a convins un om, mâine altul, și iată așa am devenit o societate în care exprimarea este o acțiune  ce necesită curaj.

    Propun azi un film, ce impresionează prin ceea ce transmite.
   O perioadă  în care nu toți oamenii puteau să-și facă auzită vocea din cauza constrângerilor sociale.
    Titlul filmului este "Belle" - a câștigat 11 premii și a fost nominalizat pentru încă 22.
  Sper să vă aducă bucurie și inspirație deopotrivă. 

Poate fi vizionat aici sau aici
 
.
Recomandare In Clubul cinefililor este binevenit oricine are placerea de a scrie cateva randuri despre un film sau un serial recent vazut.
 Mai multe amanunte le gasiti la CARMEN

8 comentarii:

  1. multumesc muuuuuult! Voi urmari filmul ori astazi, ori maine pentru ca tocmai am timp - la noi sunt Rusaliile.
    O duminica placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooo :)) acum vad ca ai preluat si logo-ul :) Dankeschööööön!

      Ștergere
    2. tocmai am vazut filmul Dido Elizabeth Belle si doresc sa iti spun ca mi-a facut o deosebita placere. Este o poveste extraordinara - si ceea ce este profund emotionant este ca povestea este una adevarata! Am fost fooarte miscata de corectitudinea si manierele delicate ale familiei William Murray, 1st Earl of Mansfield! Oameni cu minti sclipitoare si gratioase, oameni cu caracter ferm, demni si mândri, o familie deosebita! Fiecare scena m-a emotionat s am savurat fiecare schimb de replici, fiecare gest! Atâta frumusete nu am mai vazut decat in filmele bazate pe romanele scriitoarei Jane Austen.
      Îti multumesc înca o data pentru aceasta minunata recomandare!

      Ștergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut alegerea mea !
    O saptamana usoara iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oho... Se mareste lista cu filme "de vazut". :) Acest film trebuie sa-l vad, pentru ca-mi plac oamenii care au opinii si au curaj sa le sustina... cu voce tare. :)
    Sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. se pot vedea mai multe filme aici http://www.nfilme.com http://www.onlinesubtitrat.info http://www.filmeonlinenoi.info

    RăspundețiȘtergere
  5. Filme online subtitrare in romana HD puteti vizionati si pe https://vizionareplacuta.com Nu aveti nici reclame.

    RăspundețiȘtergere