"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

3 iun. 2011

Weekend placut!

Weekend plăcut! Tocmai am realizat ca sunt impotriva sintagmei “Weekend placut”.




Un “Weekend plăcut” este intotdeauna in antiteză cu ce este in afara week-endului, adică cu săptamana de lucru. Deci weekend plăcut, weekdays neplăcut. Dacă tot ai avut o saptamană de muncă, măcar weekendul sa fie ok. Să te odihnesti si tu. Să te distrezi. Nu? Ai tras 5 zile, meriti si tu putina pauză. Putină relaxare Nu vi se pare PENIBIL? Si ceva ciudat la mijloc? De ce să stai 5 zile in "chinuri groaznice", 2 zile repaus (weekend placut), alte 5 zile groaznice, alte 2 zile repaus, si tot aşa până ori mori ori iesi la pensie? Nu e trist? EU VREAU CA TOATĂ SĂPTAMANA SA FIE PLĂCUTĂ, NU DOAR WEEKENDUL. Eu vreau să urez oamenilor “Să ai o săptămână perfectă!” si să imi zâmbească ştiind că o să o aibă, dacă fac munca din pasiune. “weekend placut” este oldschool.


va ofer flori din gradina mea.

9 comentarii:

  1. Frumoase florile din gradina ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Sarut'mana, Iulisa!
    iata un punct de vedere demn de luat in consideratie.

    In general, pentru zilele de munca, sapiensii isi ureaza la-nceput de saptamana: "sa ai o saptamana frumoasa", dar in particular... uita sa o faca ca deja sunt la munca!
    :))
    Sfarsitul de saptamana este "urat" cu sintagma respectiva pentru ca este perioada in care poti face ce vrei, alaturi de cei dragi, fara obligatii, fara suruburi sociale etc.
    Ideal ar fi ca toata saptamana sa fie frumoasa, asta ne dorim cu totii, numai ca experienta ne-a demonstrat ca nu prea e asa...
    :))
    Primesc cu bucurie florile tale superbe si las la portita... iasomie!
    Sa ai un sfarsit de saptamana precum ti-l doresti si fie ca saptamana viitoare sa fie precum sfarsitul de saptamana!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. De multe ori weekend-ul iese prost. Poate asteptam prea mult de la el. Si orice s-ar spune, starea noastra normala, adica majoritatea timpului o petrecem la munca. Daca acolo nu te duci cu placere e cam trist!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristi; multumesc . o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok, atunci iti doresc o saptamana perfecta. :) E bine asa? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Iulisa, multumesc pentru urare si floricele , dar veve aia e dulce , dulce de tot .

    Sa stii ca mie imi pica bine si urarea luata ca atare . Asta avnd in vedere ca uneori intervin necunoscute mai putin placute care te scot din rutina obisnuita . Eu aseara era in ambulatoriu cu vajnica mea Pruncita care a plonjat alaltaseara in hol direct cu burtica de pardoseala si........inca nu e bine , macar ca Gott sei dank! nu am ramas internata .
    Deci noi chiar avem nevoie de un sfrasit de saptamana placut ! ;) :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sărut mâna Carmen !

    Asta este problema noastră pentru că noi vrem sa fie aşa , adică după 5 zile de muncă sa ai două de repaus , vrem noi sa para mai mult , dar dacă ne uităm prin „curtea” altora vom observa ca la ei săptămâna începe şi se termină cu weekend-ul . E mai bine aşa , pare mai relaxant chiar dacă până la urma tot aia este !

    Eu îţi spun un sfârşit de săptămână frumos pentr că restul săptămânii ţi-l doresc liniştit!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru ca mi-ai incantat privirea si mi-ai bucurat sufletul cu aceste minunatii, superbitati ale naturii!

    RăspundețiȘtergere
  9. frumoase flori.ai dreptate .sintagma "weekend" nu ne apartine.oare ne dizolvam treptat limba romana?sper ca nu si exista persoane ,care sunt cu capul pe umeri precum esti tu si nu va lasa sa ne pierdem ceea ce s-a creat la noi in timpul scurs de la creearea poporului roman,limba si traditiile culturale.un sfarsit de saptamana cu multa bucurie si fericire iti doresc.

    RăspundețiȘtergere