"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

4 iun. 2011

Un superb spectacol celest a fost surprins deasupra Greciei! (VIDEO)

Chris Kotsiopoulos este fotograf cunoscut pentru imaginile impresionante cu astrele cereşti pe care le-a captat de-a lungul timpului. În palmaresul acestuia se numără fotografii cu eclipse solare, apusuri, curcubee, răsărituri prinse în spatele unor temple vechi, dar şi astrofotografii. După o muncă de doi ani de zile, fotograful a reuşit să monteze fotografiile făcute în Grecia, unde a reuşit să prindă imagini cu o eclipsă parţială de soare, cu stele şi cu luna. Explicaţiile NASA cu privire la acest filmuleţ au sugerat că efectul stelelor pare unul înşelător, datorită faptului că stelele ar trebui să aibe aceeaşi intensitate luminioasă neţinând cont de mişcarea Pământului. Montajul creat de Chris Kotsiopoulos se bazează pe nişte suprapuneri spectaculoase ale unor elemente de pe Pământ - templul lui Poseidon, un vechi vapor, o biserică din Peloponez, un pod de piatră din Ioanina, cu cele ale cerului. Iată spectaculoasele imagini surprinse de fotograful grec:

Sursa: APOD

10 comentarii:

 1. Intr-adevar sunt deosebite imaginile surprinse de fotograful grec!

  RăspundețiȘtergere
 2. imi place cand luna pare tangibila...

  RăspundețiȘtergere
 3. Si muzica si imaginile sant frumoase.
  Weekend frumos si tie, si numai bine iti doresc !

  RăspundețiȘtergere
 4. Superbe imagini.
  Weekend excelent scumpo!
  Te îmbrățișez cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 5. Carmen , sărut mâna !
  M-ai obisnuit cu atât frumos aici la tine încât nu mă mai mir de nimic , ştiu sigur ce mă aşteptă .
  Mulţam şi de astă dată !!

  O seară liniştită şi o duminică după inima ta mare şi frumoasă !!

  RăspundețiȘtergere
 6. Colosal! ramâi fara cuvinte în fata unui asemenea spectacol!
  Sa ai o duminica minunata! :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Superbe imaginile! Deja ma si gandesc cum a stat acest fotograf sa surprinda asemenea minunatii. Ai nevoie de foarte multa rabdare si daruire.

  RăspundețiȘtergere