"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

6 iun. 2015

Clubul cinefililor

  
 

    Filmul pe care îl recomand astăzi este unul care explorează ideea unei noi organizări în societate -una în care fiecare om să fie "încadrat" la "locul" lui - acolo unde se "potrivește" ca profil genetic și psiho-emoțional.
     Este vorba despre ecranizarea romanului "Divergent" (primul din trilogia scrisă de Veronica Roth) - carte pe care Publicația The New York Times a inclus-o pe lista de bestseller-uri încă din prima săptămână de la lansare.




 Filmul poate fi vizionat online aici, dar merită vizionat la cinema pentru calitatea excepțională a imaginii, sunetului, etc. dar și pentru experiența poveștii în sine.






Recomandare In Clubul cinefililor este binevenit oricine are placerea de a scrie cateva randuri despre un film sau un serial recent vazut.
 Mai multe amanunte le gasiti la CARMEN

3 comentarii:

  1. mersi de link! chiar voiam sa vedem filmul! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. notat! :) nu l-am vazut si acum, ca tot m-am întors din vacanta, imi voi intra incet in ritm si seara imi voi face timp pentru un film bun, multumesc!
    Un weekend minunat sa ai!
    PS: nu am putut intra la Sorin, accesul este ingradit de parola... Pacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ahahaaa :)) am vazut filmul imediat când a aparut. Este excelent, abia astept continuarea :)

      Ștergere