"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

25 apr. 2011

S-a lansat DoctoriOnline, primul portal din România cu medici adevăraţi




La un an de când VerticalNews a apărut în media din România, lansăm www.doctorionline.ro, primul portal medical din ţară de la care primeşti direct de la medicii specialişti sfatul cuvenit atunci când ai nevoie.
Doctorionline.ro reprezintă o alternativă modernă la consultaţiile preliminare, dar nu elimină un drum la cabinetul medical, pentru că noi ştim că un diagnostic exact nu este posibil doar în urma unor descrieri. Este însă bine ca acel drum să-l faceţi în momentul în care e nevoie, să ştiţi la cine mergeţi, ora programării, astfel ca totul să nu pară o nouă corvoadă sau bani în plus.

Doctorionline.ro
asigură confidenţialitatea sfatului medical şi te pune imediat în legătură cu specialistul de care ai nevoie pentru ca să beneficiezi de tratamentul adecvat.
În plus, de aici veţi afla ultimele noutăţi despre diete, alimentaţie corectă, despre creşterea şi dezvoltarea copiilor dar şi tot ce te interesează despre sănătatea ta, informaţii prezentate de specialişti şi de către medicii parteneri şi scrise de jurnalişti cu experienţă în domeniul medical.
Cititorii Doctorionline.ro au posibilitatea de a adresa în direct întrebări medicilor specialişti şi de a primi răspuns imediat, prin chat-ul DoctoriOnline sau pe adresa de mail, confidenţialitatea fiind în ambele cazuri asigurată.

Secţiunea ”Incognito” permite oricăruia dintre cititori să semnaleze neregulile din sistemul medical, pentru ca noi ca specialiştii în journalism medical de la DoctoriOnline.ro să le transmită mai departe celor care sunt în măsură să le rezolve.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu