"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

20 mar. 2011

Knut, cel mai indragit urs polar din lume, a murit pe neasteptate la varsta de 4 ani


Knut, cel mai cunoscut si indragit urs polar din lume, a murit pe neasteptate la varsta de 4 ani, a anuntat, sambata, Gradina Zoologica din Berlin, anunta FoxNews. Knut a fost gasit fara suflare in adapostul sau de la Gradina Zoologica din Berlin, fara sa fi dat, anterior, vreun semn ca ar fi bolnav, a declarat ingrijitorul sau.


"Parea o zi normala, ca oricare alta. Knut s-a plimbat prin adapostul sau, a intrat in apa, iar apoi a avut un spasm scurt si a murit", a mai precizat ingrijitorul sau.

Cum cauzele decesului subit al lui Knut nu sunt cunoscute, el va fi supus unei autopsii.

Cu patru ani in urma, Knut devenea faimos in intrega lume dupa ce a fost respins de mama sa, care l-a nascut in captivitate, pe 5 decembrie 2006. El a fost crescut, ulterior, de un ingrijitor care l-a hranit cu biberonul.

Knut a devenit un adevarat fenomen in Germania si in intrega lume, iar Gradina zoologica din Berlin a castigat milioane de euro de pe urma ursului, inregistrandu-i numele ca marca si vanzand produse promotionale cu imaginea lui.


 sursa fox news

Un comentariu:

  1. Deşi a fost iubit de oameni, Knut a fost respins de ceilalţi urşi polari, probabil pentru că era prea ataşat de îngrijitorii săi şi nu manifesta instincte sălbatice.
    Ultimul eveniment tragic din viaţa lui Knut a fost moartea vărului său, cu care împărţea cuşca şi care a fost răpus de un virus mortal. Knut a fost atât de popular încât oficiul poştal german a emis timbre cu figura lui.

    RăspundețiȘtergere