"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

21 feb. 2011

PISICI CELEBRE PE INTERNET

  
  - Oscar-pisica bionica (foto)

  - Cea mai draguta pisica din lume (foto) 

  - Pisica Giuly, vedeta pe internet (foto) 

  - Pisica din borcan a devenit star pe Internet  (foto)

  - Crezi ca o pisica poate invinge un aligator? (video) 

  - O pisica incearca sa isi resusciteze prietena lovita de masina (video)



                OSCAR--pisica bionica

   Dupa un groaznic accident in care si-a pierdut membrele posterioare, Oscar e, totusi, in stare sa mearga, sa sara si sa alerge din nou, gratie protezelor performante care i-au fost implantate. 


   Accidentul in care Oscar si-a pierdut picioarele din spate s-a petrect la o ferma din Marea Britanie; membrele pisicii au fost retezate de o seceratoare mecanica.
  Dus de stapanii sai la veterinar, Oscar a fost apoi trimis mai departe, de catre acesta, la un medic specializat in chirurgie neuro-ortopedica.
Chirugul, ajutat de o echipa de ingineri specializati in dispozitive biomedicale, l-a inzestrat pe Oscar cu doua tije metalice, fixate in oase si si carora le-au fost atasate "labute" artificiale. Tijele sunt acoperite cu un material special care stimuleaza cresterea celulelor direct pe suprafata lor.
  Interventia a reusit, in urma antrenamentelor de recuperare pisica fiind din nou capabila sa se miste aproape firesc, in mai putin de patru luni.
  In afara aspectului umanitar al problemei, interventiile de acest gen, afirma specialistii, contribuie si la dezvoltarea tehnologiilor necesare pentru crearea protezelor si implantarea membrelor artificiale la oameni.

Sursa: CBC

           Cea mai draguta pisica din lume 




   Pufoasa, alba ca zapada si cu ochi perfect albastri - aceasta este Hiro, care a fost desemnata in cadrul unui concurs drept cea mai draguta pisica din lume. In fapt, trasaturile lui Hiro sunt atat de simpatice incat, atunci cand este nemiscata, felina pare o jucarie. Hiro adora sa se ascunda si sa sara pe oameni, atunci cand acestia nu sunt atenti si se da in vant dupa salata de peste. Acum in varsta de o luna, Hiro si mama sa, Pretty, apartin unei familii din Kuala Lumpur, cel mai mare oras si capitala a Malaeziei.




 




sursa Descopera.ro

               Pisica Giuly, vedeta pe internet






 


     O pisica extrem de grasa, pe nume Giuly, a ajuns o adevarata vedeta de internet.Giuly este rasfatata proprietarei italience Chiara Bagnoli din Florenta. Aceasta si-a fotografiat pisica de-a lungul unei zile obisnuite pentru felina si le-a postat pe internet. Am putea spune ca celebrul Garfield chiar exista, avand in vedere asemanarea intre cele doua feline.






sursa Descopera ro/

         Pisica din borcan a devenit star pe Internet 

   O pisicuţa jucăuşă a devenit fără voia ei celebritate pe Internet, după ce stăpânul ei a surprins-o într-un borcan de dulceaţă 



    Afost o felină specială încă de cînd era puiuţ. Întotdeauna se juca şi ne binedispunea prin boacănele sale. Într-o bună zi am intrat în bucătarie şi am surprins-o într-un borcan gol, pregătit pentru dulceaţă. Am luat repede aparatul foto şi i-am facut o poză. Nu m-am aşteptat să devină o celebritate pe Internet", declară Iuri Korotun, în vârstă de 37 ani, stăpânul şugubeţei pisicuţe. 

Sursa: TheTelegraph

         Crezi ca o pisica poate invinge un aligator? 

        La o prima vedere, ar parea ca pisica din imaginile de mai jos nu are un instinct de conservare si ar sfarsi, cat se poate de repede, in stomacul aligatorului. Doar la o prima vedere pentru ca, asa cum veti vedea, mica felina reuseste sa puna pe fuga o reptila de cateva zeci de ori mai mare si mai fioroasa decat ea. Mai mult, pisica isi revendica teritoriul si nu pare sa il cedeze usor chiar si dupa ce l-a cucerit.



sursa Izismile

        O pisica incearca sa isi resusciteze prietena lovita de masina


     Este, probabil, unul dintre cele mai triste clipuri pe care le-ati vazut vreodata. Si asta si pentru ca imaginile cu durerea si incercarile disperate ale unei pisici de a-si ajuta surata lovita de o masina sunt de-a dreptul rascolitoare. Animalul incearca sa trezeasca la viata o alta pisica si pare sa nici nu observe prezenta oamenilor care asistau la tristul tablou. Este, probabil, dovada ca durerea animalelor in fata mortii nu este cu nimic mai prejos decat cea a oamenilor...

 

sursa: Izismile

Un comentariu: