"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

21 iun. 2015

Clubul cinefililor

The Theory of Everything 
este  film bun , un candidat cu sanse mari la premiile Oscar. 
  Productia britanica are ca sursa de inspiratie memoriile publicate de Jane Wilde, sotia celebrului astrofizician Stephen Hawking.    Povestea de dragoste a celor doi si relatia lor intinsa pe mai multe decenii precum si cariera de exceptie a lui Stephen Hawking sunt prezentate pe ecrane intr-un mod emotionant care cucereste inimile publicului. 
  Performantele actoricesti ale interpretilor din rolurile prinicpale sunt si ele remarcabile, transformarea reusita de Eddie Redmayne fiind deosebita. 
 Filmul poate fi vizionat online aici

Vizionare placuta!



Recomandare In Clubul cinefililor este binevenit oricine are placerea de a scrie cateva randuri despre un film sau un serial recent vazut.
 Mai multe amanunte le gasiti la CARMEN

5 comentarii:

  1. am vazut filmul la sfârsitul anului 2014, inainte de a fi nominalizat la Oscar, deci fara sa-mi fi fost influentata parerea si... povestea m-a impresinat extraordinar. Filmul este extraordinar, chiar daca pe alocuri monoton - este greu de prezentat 6 decenii în doar doua ore. Povestea de viata este cu atat mai impresionanta, cu cât este una reala! Nota mea 9 (http://vis-si-realitate-2.blogspot.de/2015/01/pareri.html)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stephen Hawking este o minte fascinanta, mi-ar placea sa vad filmul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am văzut trailerul și mi se pare un film foarte interesant, când voi avea timp îl voi viziona și eu. Mulțumesc de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  4. De-a lungul timpului am citit mult despre S.H., despre viata lui... Poate ma voi incumeta, la un moment dat, sa vad acest film - am incercat, dar... piticii de pe creier nu m-au lasat. :) Oricum, viata unui astfel de om nu poate fi decat... impresionanta...

    RăspundețiȘtergere
  5. superba recomandare! mir mi-a placut foarte mult filmul! :) Ioana

    RăspundețiȘtergere