"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

26 mar. 2015

Reflexii în Oglinda

 10958001_10152887003378929_347782157_n


  Pentru cel de-al doilea an consecutiv, echipa „Let’s Do It, Romania!” desfășoară campania „Let’s Do It, Danube!”, creată cu scopul de a-i educa și responsabiliza pe români vizavi de menținerea curățeniei apelor și în special a Dunării.
  Campania debutează sâmbătă, 21 martie, cu o acțiune de curățenie la care sunt așteptați peste 3000 de elevi din toate județele dunărene, deci inclusiv din Galați. Acțiunea de curățenie marchează Ziua   Internațională a Apelor, sărbătorită pe 22 martie.




Recomandare
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la"Reflexii in Oglinda"

6 comentarii:

  1. de laudat aceasta actiune! Chir daca în fotografie, cu reflexii cu tot , nu pot numara mai mult de 30 persoane, sper cu tot sufletul ca vor paticipa totusi 3000!
    Un start bun in weekend iti doresc! ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca nu se face prea multa publicitate,la o asa actiune.Foarte frumos!Daca as fi acasa si as sti de o asemenea campanie as merge si eu in mod sigur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Or fi fost multi in 21 martie? :) An de an se deruleaza astfel de campanii si, se pare, cei mai multi tot needucati raman... Dovada?! Mizeria e multa an de an... :( Dar astfel de campanii sunt bune, macar se curata (cu niste costuri mici) zonele de interes. :)
    Sa petreci minunat la final de saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  4. Jos pălăria în fața organizatorilor și a voluntarilor, în egală măsură!

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau sa cred ca astfel de actiuni ii fac pe oameni mai responsabili, mai constienti de valoarea unor astfel de locuri...sa fie o reusita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că acțiunea ar fi eficientă numai dacă gunoaiele ar fi vărsate înapoi în mașinile celor care le-au aruncat...

    RăspundețiȘtergere