"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

17 nov. 2014

Buna dimineata soare

   Uneori aşteptarea ne maturizează, alteori ne omoară. V-aţi gândit vreodată că o aşteptare nu seamănă cu alte aşteptări? Aşteptările diferă între ele ca oamenii.
Octavian Paler 


V-aţi gândit vreodată că mereu suntem într-o continuă aşteptare?
 Aşteptăm... să crestem ,să fim iubiţi,să treacă timpul, să dormim, să mâncăm,să mergem undeva ,să cunoastem pe cineva, să citim o carte bună,  să aflam un adevăr, o îmbrăţişare, o vacanta,un mesaj, un suflet cald, un rasarit de soare , cafeluţa de dimineaţă,  să uităm, să ne vindecăm, prima ninsoare, primii ghiocei, o schimbare.

  Este suficient să observăm lucrurile şi întâmplările mărunte care ne fac să zâmbim şi ne aduc, fie şi preţ de numai câteva secunde, un sentiment plăcut. Deşi nu întotdeauna le conştientizăm, aceste lucruri mărunte, accesibile tuturor, contribuie într-o mare măsură la starea noastră de fericire. 




 Un început de săptămănă cât mai plăcut vă doresc!



V-ati gandit vreodata ca mereu suntem intr-o continua asteptare... Asteptam...sa fim iubiti, sa dormim, sa mancam, sa citim o carte buna, un moment sa zambim, sa treaca timpul, sa nu fim mintiti, o imbratisare, un suflet cald, seara sa ne punem in pat, cafeluta de dimineata, sa avem curaj, sa uitam, sa nu ne mai doara, sa ne vindecam, prima ninsoare, primii ghiocei, razele soarelui,sa avem curaj, o schimbare, sa fim schimbati, sa fim fericiti, sa facem pe cineva ferici

Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini)  si daca vrei să-l impartasesti cu noi, inscrie articolul aici!>


3 comentarii:

  1. Ai dreptate.Nu m-am gandit niciodata ca" asteptarile sunt ca oamenii ".Acum e prea dimineata si astept sa fie zi.Cam toata viata e o asteptare. O saptamana buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. un început de saptamâna frumos, multumim pentru aceasta postare.
    eu intru încet incet în ritmul obisnuit, zilele de concediu mi-au dat peste cap obisnuintele :) Multumesc pentru înscrierea postarilor programate de saptamâna trecuta.
    O zi minunata sa ai, Iulisa draga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptarea face parte din noi, uneori insa trebuie sa traim viata moment cu moment, fara asteptari.O saptamana frumoasa draga mea!

    RăspundețiȘtergere