"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

27 oct. 2014

Buna dimineata Soare

  Mesaj pentru mai tîrziu



 I-am văzut şi azi, îi văd în fiecare zi şi de fiecare dată nu-mi provoacă decît admiraţie!
    Am rămas surpinsă de liniştea ce au lăsat-o în urmă şi ştiu că orice aş spune, nu poate reda ce am simţit. 
    El îi ţinea strîns mîna, exact ca acum 70 de ani. Era un adevărat domn, înalt, de vre-un metru şaptezeci, purta pălărie şi palton negru, avea pantofii bine lustruiţi şi pantalonii călcaţi şi curăţei. Inspira încredere chiar dacă trăsăturile feţei îi erau mari, accentuate. N-avea mustaţă, poate dacă avea nu mi-ar fi plăcut aşa mult. 
    Era bărbatul perfect, pentru că alături avea o doamnă, perfectă şi ea.    Femeia era mult mai mică decît el şi foarte subţire. Nu-i lăsa mîna în pace nici pentru o clipă. Culoarea pielii îi era palidă, dar expresia feţei îi era neobişnuit de însufleţită, purta o oboseală în priviri, dar era  fermecător de frumoasă. Buzele îi erau  nuanţate într-un roz care o făcea mai vie din creştet pînă-n glezne. Fruntea o avea înaltă, iar culoarea castanie a părului încerca să-i ascundă vîrsta.
     Îl tot privea cu ochii ei mari şi nelămuriţi. La felul cum era îmbrăcată pot zice că o chema Maria. Purta un palton cafeniu cu un guleraş alb, haina nu-i era larg deloc larga.    vea pe cap o beretă roz şi la gît o eşarfă de aceeaşi 
culoare înflorată, asta conturînd-o în nuanţe inteligente şi melancolice. Emana o căldură feminină puternică, poate de aceea el o trata cu atîta grijă.Mergeau atent şi foarte încet, dar demni şi mîndri. Şi în 70 de ani, n-au încetat niciodată să se iubească, şi-au educat frumos raţiunea de a fi unul pentru celălat oricînd şi oriunde. 
Primăvara chiar e un început, dar şi Toamna n-aduce niciodată cu ea sfîrşituri.


Azi am văzut ceea ce vroiam să văd: oameni cărora le place să iubească. Şi mi s-o părut al naibii de în regulă comportamentul lor. Pentru toate motivele din lume aş vrea să trăiesc şi eu o asemenea poveste, aş vrea să simt căldura mîinii tale în fiecare clipă.


p.s nu este nimic rău în aţi dori ceva cu adevărat , şi apoi ştiţi vorba aceea : "ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să se îndeplinească".



Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini)  si daca vrei să-l impartasesti cu noi, inscrie articolul aici!>


4 comentarii:

  1. O astfel de poveste fara sfarsit as vrea sa traiesc si eu. O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata Soare !
    Frumos mesaj!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut si eu batrani care inca se plimba tinandu-se de mana si am aceeasi admiratie pentru ei. Oare unde vom fi noi la varsta lor? Greu de spus...

    RăspundețiȘtergere