"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

18 aug. 2014

Buna dimineata soare

 O legendă grecească spune ca trandafirul ar fi fost destinat să fie, încă de la naştere, cea mai frumoasă floare. Zeiţa florilor, Chloris, a creat trandafirul din trupul unei nimfe moarte, foarte dragă ei, si a vrut ca noua floare sa nu aibă pereche pe lume. De aceea, i-a convocat pe ceilalti zei ca fiecare sa-i daruiasca cate ceva din atributele lor: Dyonissos i-a daruit parfumul ametitor, Cele 3 Gratii i-au dat stralucirea, veselia si farmecul, Zephyr, vantul de primavara, a dat la o parte norii pentru ca Apollo sa lumineze si sa-l infloreasca. La urma, Ares, zeul razboiului, i-a dat in dar spinii, pentru ca floarea sa isi poată apara frumusetea. 
 Eu vă ofer cu mare drag  acesti trandafiri  să vă înfrumuseţeze clipele...



Un inceput de saptamana cat mai placut va doresc!

Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini)  si daca vrei să-l impartasesti cu noi, inscrie articolul aici!

6 comentarii:

  1. o saptamana cu soare si bucurii, Iulisa draga!

    RăspundețiȘtergere
  2. O saptamana vesela si cat mai plina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trandafirul este preferatul meu, este o floare foarte frumoasa. Sa ai o saptamana cat mai linistita, plina de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. o lgenda frumoasa, pe masura frumusetii acestei flori...

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc!
    O minunata legenda pentru o minunata floare!
    O saptamana minunata iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere