"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

19 apr. 2014

La ceas de Sărbătoare!

 Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi! - See more at: http://www.b365.ro/mesaje-de-paste-urari-si-mesaje-de-paste-2014-mesaje-de-paste-scurte-mesaje-de-paste-simple_206363.html#sthash.MVMpo731.dpuf

 Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă si un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alături de cei dragi! 

3 comentarii:

  1. Sarbatoti fericite, alaturi de cei dragi!
    Bucurii si belsug in casa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iepuraşul mustăcios e de Paste norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori fericite iti doresc la randul meu, alaturi de cei dragi ai tai, Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere