"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

21 mar. 2014

Reflexii în Oglinda


  


 Odă vieţii


 
Sagrada Familia a devenit pe parcursul anilor un simbol al oraşului Barcelona, milioane de turişti fiind atraşi de arhitectură impresionantă a bisericii catolice adusă în 2010 la rangul de "minor basilica" de către Papa, scrie Daily Mail în ediţia să electronică. 






 Un omagiu al Luminii
 
Ceea ce veţi vedea în cele două minute care urmează nu include nicio prelucrare computerizată a imaginilor. Este un fragment “live” dintr-o extraordinară proiecţie de lumini realizată pe una dintre cele mai cunoscute catedrale europene: Sagrada Familia.
Un spectacol multimedia realizat de compania canadiană Moment Factory pentru a aduce un omagiu unui geniu al arhitecturii: Antoni Gaudi. Spectacolul cu o durata de 15 minute, a fost proiectat pe faţada Naşterii (faţada estică a catedralei)
Sagrada Família a început să fie construită în anul 1882 şi, în acest moment, se preconizează că va fi terminată în anul 2026.




Recomandare
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
 "Reflexii in Oglinda"

Te invit să te înscrii






11 comentarii:

  1. Adevarat - se estimeaza ca terminarea constructiei bisericii romano-catolice Sagrada Familia se va produce în anul 2026, însa proiectul fascineaza întreaga planeta de zeci de ani. Lucrarea arhitectului Antoni Gaudí este impresionanta, unica si mareata.
    Fantastic spectacolul pe care l-ai prezentat aici, prin videoclip! Catalanii iubesc jocurile de lumini si culori, iar turistii "sunt topiti" dupa asemenea reprezentatii. Font Màgica este deasemenea un miraj, în metropola Barcelona.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-as mira sa fie terminata asa curand! :) Ma gandesc ca vor mai gasi de adaugat cate ceva!
    Spectacolul a fost extraordinar

    RăspundețiȘtergere
  3. O inspirată alegere! Să ai o zi cât mai frumoasă, Iulisa! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. acum am observat ca m-ai inscris, multumesc mult, Iulisa :)

      Ștergere
  5. Într-adevăr, impresionantă această construcție și, are un pitoresc aparte. O zi frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Daa ! inspirata alegere ,cine nu si-ar dori sa ajunga acolo ?
    O zi superba iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un loc minunat, care impresioneaza pe oricine are ocazia sa-l viziteze. Mi-as dori sa revad aceasta mareata catedrala,asa cum este acum.
    O zi frumoasa, Iulisa! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Barcelona,Barcelona...iubesc acest oras...multumesc ca azi mi-ai amintit de el prin aceasta postare.
    Weekend linistit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumesc pentru înscriere și mulțumesc pentru că mi-ai readus amintiri dragi.

    M-aș bucura să termine cu totul catedrala în 2026, ar însemna că aș apuca să o văd și eu gata ! Totuși, termenul anterior era 2080, așa că devansarea mi se pare cam mare. Cine știe, or fi apărut finanțări adevărate, nu ca pentru autostrăzile românești...

    RăspundețiȘtergere