"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

29 iul. 2013

.Bună dimineata soare!




 Pentru un inceput de săptămână cat mai plăcut!




 Fiecare răsărit de soare să va aducă o dorinţă, iar fiecare apus să v-o împlinească !


O clipa de poveste!

Cu mult timp in urma, intr-un satuc, se gasea un loc cunoscut drept “Casa celor 1000 de oglinzi”. Un catelus mititel, vesel din fire, afland de acest loc, s-a hotarat sa-l viziteze. Cand a ajuns, sarea fericit pe scari si a intrat in casa. S-a uitat pe hol cu urechiusele ciulite si dand din coada.

Spre marea sa surpriza, s-a trezit privind la alti 1000 de catelusi fericiti, care dadeau din coada ca si el. A zambit, si a primit inapoi 1000 de zambete, la fel de calde si prietenoase. Cand a plecat, s-a gandit: “Este un loc minunat. Ma voi intoarce sa-l vizitez!”.

In acelasi sat, alt caine, care nu era la fel de fericit ca primul, s-a hotarat si el sa viziteze casa. A urcat cu greu scarile, cu coada intre picioare, si capul lasat. Cand a vazut 1000 de caini neprietenosi uitandu-se la el, s-a speriat si s-a zbarlit pe spate, maraind. Cand ceilati 1000 de caini au inceput si ei sa maraie, a fugit speriat. O data iesit afara, s-a gandit: “E un loc ingrozitor, nu ma mai intorc acolo niciodata”.
Morala :Primesti doar ceea ce oferi..


 

Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini) cu aceasta tema si daca vrei să-l impartasesti cu noi  inscrie articolul la   "Bună Dimineata Soare"!

5 comentarii:

  1. Primesti doar ceea ce oferi... Cat ed adevarat! Sper sa fiu ca si acel catel vesel si fericit care primeste 1000 de zambete inapoi ...

    Un inceput de saptamana cat mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună dimineața, IULISA!
    Morala asta o mai desprinsesem și din altă povestioară... Dar nu contează!:))
    Te pup! O săptămână frumoasă, IULISA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună IULISA!
    O săptămână plină de bucurii îți doresc,IULISA!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-mi place imaginea!!!! :) iar povestioara prinde bine, intotdeauna!.....mai cu seama cand uitam povata! :)

    RăspundețiȘtergere