"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

17 dec. 2012

PINK MONDAYS

 GLOBURI si Decoratiuni de CRACIUN

   Decoratiuni si aranjamente de Craciun Multe obiecte decorative aşteaptă să fie aranjate pentru un decor fantastic, de poveste! Sărbătoarea Crăciunului înseamnă multă culoare, o atmosferă specială şi veselie! 






   Ce poate fi mai plăcut decât în preajma sărbătorilor casa ta să emane un aer călduros, primitor, cu miros de brad, vanilie sau scorţişoară?! Cu siguranţă te-ai gândit deja la decoraţiunile pe care trebuie să ţi le achiziţionezi, la felul în care îţi vei decora căminul.




 Va mai aduceti aminte de acest cantec. “do-re-mi” din filmul Sunetul Muzicii.
  E un cantec ce iti poate ridica pe loc starea de spirit, in mod sigur.
  Desi preferintele muzicale difera de la o persoana la alta, unele sunete au mai multa putere decat altele sa ne ridice tonusul moral, sa ne trezeasca sau sa ne imbunatateasca puterea de concentrare.
  Exista un motiv pentru care acest cantec ne ridica dispozitia si tonusul, notele sale corespund perfect celor sapte chakre energetice ale corpului uman, pe care le si echilbreaza.

  Cu toate acestea, nimic nu se compara cu natura veritabila, asa ca atunci cand te afli in natura, priveste, dar nu uita sa si asculti!


 

 Această postare se înscrie si la rubrica Pink Mondays inițiată de Karmapolice.

8 comentarii:

  1. m-am indragostit de lumanarile cu trandafiri, iar aceasta melodie ne aduce mereu aminte de perioadfa cind eram fericiti si inocenti ce frumos.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Placuta amintire acest cantec. “do-re-mi” din filmul Sunetul Muzicii.
    O seara cât se poate de placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase ornamente. Filmul 'Sunetul muzicii' a incantat si va incanta si mai departe multe generatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt filmele copilariei mele :)) stiam toate cantecele pe de rost, multe cuvinte neintelese, dar interpretate mecanic :)) Superba zi roz ne-ai pregatit! multumim Iulisa! sa ai o saptamana pink! pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Lumanarile acelea cu trandafiri sunt grozave! Pot sa le iau eu?:))
    O saptamana frumoasa draga Julisa! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunății care fac Crăciunul de vis și nouă o viață mai frumoasă! O săptămână cât mai pink! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună IULISA!
    Ador lumânările!
    O zi frumoasă îți doresc!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. sper ca te simti bine, Iulisa draga si ca nu ai scris nimic azi, pentru ca esti foarte ocupata cu pregatirile in vederea sarbatorilor. pupici

    RăspundețiȘtergere