"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

24 dec. 2012

Pe la geamuri cad steluţe!


  Cum,  necum, uneori ne ia gura  pe dinainte, avem un moment de suparare si ne trezim  ca spunem vrute si nevrute, sau mai mult nevrute si negandite...
          Problema este ca eu cand gresesc am bunul simt sa recunosc ca mai exagerez in furia mea de moment, nu vreau sa nedreptatesc pe nimeni, culmea este ca uneori mi se intampla sa ma descarc exact pe cei mai dragi mie, de ce fac asta? pentru ca, nu intamplator mi-s dragi ci pentru ca si ei la randul lor imi arata  iubirea, si  cand iubesti esti capabil sa  suporti si toanele cuiva .
        

     De ce sunt trista acum? pentru ca ma aflu exact in saptamana  dinainte de Craciun cand  spiritul Craciunului ar trebui sa ma opreasca sa  spun vorbe  care ating, pentru ca Nasterea Domnului  inseamna prilej de bucurie, pace si liniste interioara.
  Craciunul este ziua cand daruim si primim multa iubire si caldura sufleteasca.
      


 Cred ca o pauza in lumea virtuala mi-ar face mai mult bine, tocmai de aceea incep cu urarile , dorindu-va sarbatori cu sanatate, intelepciune, fericire, liniste, daruire si infinite bucurii!
       
  Craciun fericit!


 Această postare se înscrie si la rubrica Pink Mondays inițiată de Karmapolice.

15 comentarii:

  1. Multa sanatate si fericire!
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori Marite, Luminoase, incarcate de toata Iubirea si Fericirea pe care ti-o doresti, alaturi de toti dragii tai, care-ti vor fi alaturi mereu.....no matter what! pt ca de aceea sunt dragii tai si nu ai altora! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sărbătorile ce vin să îţi aducă în casă linişte , pace , iubire , prieteni dragi şi multă sănătate . Crăciun Fericit !

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă doresc un Crăciun plin de magie!
    Sărbători cu multă liniște și pace în suflet!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta iti va pica bine o pauza...
    Sarbatori linistite!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sãrbãtori linistite si frumoase.Si Divinitatea íti va da putere sã treci peste toate si sã poti sã pui "frânã"la vorbe si gânduri neplãcute.:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Craciun Fericit iti doresc la randul meu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum, dupa Sfânta porunca a datinii strabune, îti încredintez gândurile mele frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug si împliniri. Un Craciun frumos alaturi de cei dragi tie îti doresc sa ai.
    Înconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va însoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va întoarce înzecit.

    Craciun fericit, mult noroc mai departe si un an mai bun, mai bogat si mai frumos decât toti care au fost pâna acum. Sarbatori Fericite! La Multi Ani

    RăspundețiȘtergere
  9. Craciun fericit si numai bucurii sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  11. La mulţi ani şi Crăciun fericit, cu sănătate şi numai bucurii, ţie şi celor dragi, dragă Iulisa! :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. nu mai lasa pe nimeni sa te supere....sarbatori pline de pace si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Craciun fericit, cu lumina in suflet si cu bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  14. Minunată pagină: imagini , cuvinte, sentimente, gânduri!
    Sa dezlegam din sufletele noastre bucuria, dragostea si nadejdea pentru ca lumina lor să ne conducă spre liman de înţelegere şi împăcare cu noi înşine şi între noi, oamenii ! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere