"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

21 sept. 2012

Reflexii în Oglinda


O zi de toamna

Recomandare
Dacă vrei să faci cunoscută si altora această provocare, crează pe blogul tău un link spre "Reflexii In Oglinda ", provocare adresată tuturor de SoriN

10 comentarii:

  1. :))) Bălți de toamnă. Băiețelul sare de parca e pe arcuri! :))


    RăspundețiȘtergere
  2. P.S.- Inscrierea in tabel are linkul incurcat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbă imagine! Ce bine realizată!
    Numai bine, Iulisa! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce fotografie frumoasa! cu câta placere sare pustiul în balta! :)) toti am facut asa... chiar daca parintii nu au fost multumiti ;)
    Chiar saptamâna aceasta am vazut ca se facea reclama la Lidl ca ar avea costume de ploaie pentru copii - pantaloni, jachete cu gluga, cizmulite de cauciuc - si ma gândeam, ce frumos ca în ziua de astazi exista libertatea aceasta a copiilor de a se juca în balti :)) Pe vremea când eram copil, mama spala deseori cu mana, masina de spalat trebuia alimentata cu apa calda si de multe ori se oprea si aia rece, plus ca se facea economie la consumul de curent electric! Iar uscatul rufelor se facea pe balcon... iarna dura mai mult de o saptamâna!
    Sa ai un weekend minunat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos poate sa sara în balta baietelul..... mai ca îmi vine sa îmi pun cizmele de cauciuc sa fac la fel... :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Iulisa !
    Am observat ca link-ul tau este directionat gresit si mi-am permis sa inscriu eu postarea ta in tabel la Sorin,sper sa nu te fi deranjat cu indrazneala mea !
    Ganduri bune!
    Poza e deosebita !

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa poza,cu baietelul!

    O SEARA FRUMOASA!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bine realizata fotografia ...Am vrut sa particip si eu la aceasta initiava dar am niste probleme tehnice si nicci cu inspiratia nu stau prea bine in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma intreb daca este altul senstiment atunci cand practic imaginea noastra este prinsa intre doua oglinzi,ceva pareri?

    RăspundețiȘtergere