"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

24 aug. 2012

Reflexii în Oglinda

Dualitate



Dualitatea  o condiţie inerentă a vieţii.

în politică : în timp ce o parte a oamenilor şi anume politicienii, mint, o altă parte a oamenilor şi anume nepoliticienii, cred.

Recomandare
Dacă vrei să faci cunoscută si altora această provocare, crează pe blogul tău un link spre "Reflexii In Oglinda ", provocare adresată tuturor de SoriN

5 comentarii:

  1. :) o fotografie interesanta si un text pe masura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca orice fiinta umana se confrunta zilnic cu multe tentatii si situatii care testeaza caracterul si principiile etice si morale ale persoanei respective! Felul cum raspunde individul la aceste “provocari” cred ca atesta caracterul etic si moral, soliditatea principiilor care guverneaza comportamentul individului in societate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Iulisa!
    Fiecare dintre noi joacă mai multe roluri în împrejurări diferite, dar există un teatru dominant, pe care avem tendinţa să îl repetăm la orice extremă se cere, pentru a căpăta atenţie . Şi după asta, respectiva strategie devine modul dominant de a-i controla şi goli de energie pe ceilalţi, teatrul pe care îl vom repeta mereu.
    Interesanta tema !







    RăspundețiȘtergere
  4. frumos scris! :)
    imaginea e foarte interesanta! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. e in firea noastra, societatea ne obliga intr-un fel la acest lucru, foarte expresiva fotografia!

    RăspundețiȘtergere