"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

20 dec. 2011

De la tradiţie la o decoraţiune modernă de Crăciun

    Englezii cred că dacă, de Crăciun, săruţi o persoană aflată sub vâsc, aduce noroc. Acest obicei îşi are originea în Marea Britanie, dar este popular de multă vreme şi în România.      Crengile decorative ale acestui arbust veşnic verde pot fi utilizate ca decoraţiuni de Crăciun din noiembrie. Trebuie doar să strângeţi laolaltă câteva crengi de vâsc şi să le legaţi cu panglică roşu cu alb. O coroniţă făcut din conuri, vâsc şi iederă decorată cu bobiţe albe şi roşii este un element decorativ ingenios. Efectul magic al bobiţelor este deosebit de avantajos dacă desfaceţi crenguţele în buchete libere şi le aşezaţi în vase simple de sticlă.






                                                                                      

   Cu totii iubim Craciunul pentru ca este atat de colorat: are colinde, are zambete, are zapada si globuri si, mai ales, are un Mos rumen care ne aduce la toti cadouri... Si chiar daca am crescut si nu mai credem ca el vine personal sa ne aduca bucurie stim ca toti cei dragi se gandesc la asta, asa cum si noi ne gandim cum le putem multumi ca fac parte din viata noastra.

O saptamâna plina de colinde îti doresc. mosul va veni, cu siguranta.


4 comentarii:

  1. o saptamana plina de bucurii iti doresc la randul meu...veselie in jurul bradului...mirosul cozonacului proaspat copt...ce poate fi mai minunat?pentru mine asa miroase Craciunul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc la fel>:D< Sa ai parte de multa fericire si tot ce iti doresti tu!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Traditia cu vâscul se va împrastia rapid în toata lumea. E foarte "agreabila"!
    O saptamâna spornica!

    RăspundețiȘtergere