"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

18 aug. 2011

romantismul

Teoretic poate fi descris, dar nu si definit. Pentru fiecare generatie inseamna cu totul altceva si difera de la om la om. Inima este cuvantul de baza al romantismului. Gesturile romantice sunt gesturi venite din suflet.

Asadar, pro sau contra romantism? Incotro ne indreptam? Stim cum a fost si vedem cum se manifesta in prezent. Incotro se indreapta romantismul de maine?

Recomand si A different blog






9 comentarii:

  1. Eu sunt pro-romantism, dar din nefericire in zilele noastre nu se mai practica gesturile romantice in cuplu. Nu stiu unde se va ajunge dar e clar ca nu se merge in directia buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce e mult strica asa ca putin romantism este foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  3. Alice Georgiana;
    weekend de poveste!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sophie;
    Fiecare generatie aduce noi schimbari in viata de zi cu zi ,gesturile romantice,nu mai au farmecul de alta data.
    Oseara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii sunt foarte diferiti, unii sunt romantici, altii nu. Depinde de fiecare in parte, de educatie, de mai multi factori...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună IULISA!
    Sunt PRO...îmi plac melodiile
    alese de tine!
    Un weekend de vis îți doresc!
    Pupicei și îmbrățișări de la mine..

    RăspundețiȘtergere
  7. Apoi daca se duce naibii de tot si romantismul noi cu ce mai ramanem? Sa ai un weekend romantic!

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca romantismul inseamna ca alegem cu inima si nu cu creierul (prejudecatile), atunci romantismul are viitor. Daca insa inseamna cuvinte si gesturi frumoase dar mincinoase, atunci... nu merita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt multe melodii de dragoste care imi plac. Celine Dion este o cantareata exceptionala si una dintre piesele ei frumoase este Sous le Vent, cantatat impreuna cu Garou. De asemenea, nici alti cantareti nu se lasa mai prejos, cum ar fi Joe Cocker, Eros Ramazzotti, Kenny Rogers, Lionel Richie, Zucchero, Cher si mult altii.

    RăspundețiȘtergere