"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

11 iul. 2011

Magia privirii



De cele mai multe ori fotografiile trebuie realizate în aşa fel încât să transmită sentimente puternice, sentimente veridice trăite în momentul fotografierii.
O fata zambitoare nu inseamna intotdeauna fericire. In spatele glumelor se ascunde uneori suferinta, tristete, anxietate sau depresie


Privirea este un factor important in relatia cu cei din jurul nostru. Este primul lucru la care ma uit cand ma intalnesc cu o persoana. Indiferent de culoarea ochilor, acestia iti transmit ceva... Totul depinde de lumina din ei, de aceea sclipire speciala, fiecare mic detaliu te poate inspira. 
Daca poti disimula o situatie prin fel de fel de gesturi false, privirea nu o poti ascunde. Poti remarca o privire innecata in angoasa, in tristete, alta care aluneca intr-o stranie fericire, o privire vicleana sau o privire blajina. Fiecare privire transmite un mesaj pe care tu esti liber sa il descifrezi.
Dar ce faci atunci cand intalnesti o privire care nu iti spune nimic. E asa de goala in interior cat este si in exterior... Cum ii dezlegi tainele?











7 comentarii:

  1. Expresive priviri! Cand o privire nu-mi spune nimic este nesemnificativa pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    ... cand intalnesti o privire "goala", poti incerca sa o umpli!
    E o provocare...
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. e frustrant sa te uiti si sa vezi...gol, dar cum spune andreireduM poti sa o iei ca pe o provocare

    RăspundețiȘtergere
  4. IULISA și eu caut contactul cu privire!Oprivire goală mă întristează și mă îndepărtează de purtătorul ei!Privirea este „vitală” și în lumea animalelor.
    Să porți sănătoasă straiele cele noi!Va trebui să mă obișnuiesc cu lipsa inegalabililor tăi trandafiri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci te gândeşti că, dacă ochii sunt ferestrele sufletului, la persoana repectivă nu se vede nimeni în casă ! :D

    În loc de ping ! http://9abordare.blogspot.com/2011/07/catre-toti-membrii-clubului-miercurea.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, buna intrebare...nu stiu, eu de obicei ma feresc de oamenii a caror expresie a fetei nu-mi spune nimic. Ma gandesc la faptul ca se disimuleaza atat de bine incat au ceva urat in spate si vor musai sa-l acopere!
    O zi racoroasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. O privire care nu îți spune nimic,
    treci pe lângă ea fără să o privești.
    O seară răcoroasă draga mea!
    Mii de pupicei..

    RăspundețiȘtergere