"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

3 iul. 2011

inima si minte.


De ceva timp arbitrez razboiul dintre inima si minte...eram convins ca cel mai bine este sa iti asculti sufletul,inima dar...pe zi ce trece ma indoiesc tot mai mult de asta...ascultandu-ti inima risti sa iti pierzi mintile.Ascultandu-ti mintea probabil ca riscul sa iti pierzi sufletul este mai mic...inca nu stiu...halal arbitru ...jalnic meci.... ....O zi excelenta in care sa te lasi controlat de inima ta! 

                                               recomand cu placere
SoriN Costin Comba , Lillee , AndreiraduM , CarmenTeo Negură , Alice Georgiana ,  Angi , Se-cret INCERTITUDINI , Lumi ROTu26dor , SoriN 2  Alina (pauza de ceai)  , Alessia , Irina Comba , Alicee ,  Cella , Minoki , Elena , Pandhora , EscuDan ,   Cristi Rârâitu' , Mara , Pinka  , Cârlionţi de gânduri Nicu , Fly2sky , Robert  , Zamfir de Turda, ,  Nima  ,Lunapatrata, Bianca Dobrescu ,Sophie, aA, abbilbal, Florinapacurar  ,Zodrac





13 comentarii:

  1. Eu incerc mereu sa-mi ascult intai inima si apoi mintea...nu-mi iese mereu! Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este cel mai greu război pe care-l ducem într-o viață. Eu cred că învingătorul depinde de situație.

    RăspundețiȘtergere
  3. E dificil uneori sa faci alegerea dintre minte si inima. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. conteaza ca ai constiinta, ca iti pasa, de dat in bara poti sa o dai si cand ti se pare ca faci totul bine. e un proverb:''cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia'' care arata ca cel ce gandeste cu inima, e prost. prefer sa fiu prost si prefer compania unor astfel de prosti decat compania unui destept fara inima. tradatorii au fost intotdeauna cei care-si ascultau mintea, avem destui in guvern si in orice afaceri:''Just business'' poate duce si la crima.

    RăspundețiȘtergere
  5. In general actionez cu mintea. Iau in considerare si inima, dar mintea are ultimul cuvant. O seara de duminica cat mai placuta iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. primul impuls porneste din inima...si de cele mai multe ori a fost bine ca l-am ascultat...mintea cu lucidiatea ei are un teritoriu limitat...asa ca...ideal ar fi sa le pastram in echilibru...dar ca orice ideal...este greu de atins :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ntotdeauna trebuie sa ne ascultam inima...este singura cale de a nu regreta nimic,de a fi fericit..
    "Poti sa ai totul neavand nimic,si sa nu ai nimic avand totul".La ce iti trebuie religia,la ce iti trebuie banii,daca nu ai parte de iubire,daca vocea inimii iti va sopti intr-una:dar daca?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sărut mâna Carmen ! aş spune fii tu însuti dar este acelaşi lucru indiferent de alegerea facută . Acest război câteodată îl câştigi şi alte ori îl pierzi . Nici raţiunea dar nici inima nu sunt stăpâne totale , responsabilităţile sunt împărţite şi în funcţie de cine administrează un sentiment este bine sau nu .Nu se pot da sfaturi nu se pot primi , ţine de fiecare şi mai ales ...alegerea ţine de un singur moment hotărâtor .

    O duminică înţeleaptă sau sentimentală , sau ambele , tu hotărăşti !

    RăspundețiȘtergere
  9. sper sa ajunga ei la o intelegere ca sa nu fi nevoita sa alegi

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate fi cineva viu fara suflet? Sau poate exista imparatie fara credinta sa?
    Deci, crede cu tarie in suflet caci sufletul este lumina intunericului,precum Duhul Sfant puterea universului.
    PS Fara minte poti trai dar fara suflet,ba!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună IULISA!
    Ar trebui să le asculți pe amândoua..
    O săptămână frumoasă și plină de iubire!
    Te sărut și îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  12. :)
    Sarut'mana, Iulisa

    ... ascultam si de inima si de minte. Dar cuvantul final ar trebui sa-l aiba ratiunea.
    Cele mai multe drame umane au survenit in urma ascultarii "oarbe" a "inimii".

    O saptamana frumoasa si bucuroasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  13. desigur ca ar fi îm primul rînd corect sămi ascultăm mintea iar după asta inima....doar ele două sunt cele care ne ajută să rezolvăm situatia......dar inima este cea care numai cu ea se vede clar...o zi bună tuturor....

    RăspundețiȘtergere