"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

14 iul. 2011

Culorile si dispozitia sufleteasca


Culorile si dispozitia sufleteasca Se spune ca anumite culori iti induc o stare de bine, pe cand altele, din contra te fac posomorat. Rosul, culoarea sangelui atrage pasiunea, pericolul si starneste simturile in barbati. Daca cineva se uita la o carte, sa zicem, unde predomina culoarea rosie, e posibil ca privitorul sa isi ia mai repede ochii de pe materialul respectiv decat de pe o carte cu coperta verde sau albastra. Insa acest lucru se schimba total cand in rosu apare imbracata o reprezentanta a sexului feminin.



 Barbatii considera ca femeile imbracate in rosu sunt atragatoare si transmit un mesaj sexului opus: ca sunt disponibile. Deci doamnelor si domnisoarelor, daca vreti sa atrageti unui cavaler atentia, purtati rosu cu incredere.
Se spune despre culori ca trezesc un anumit instinct in oameni si unele dintre nuante iti incanta sufletul. Fiecare dintre noi se simte mai bine cand se imbraca intr-un anumit colorit. De exemplu in negru se simt mai in largul lor femeile plinute pentru ca aceasta culoare le ascunde din rotunjimi. Dar si persoanele sobre sunt adeptele negrului. Insa nu il incercati cand afara este arsita, ca o sa va incingeti. Galbenul te deschide si te intinereste. Iar daca ai stat la soare de curand, iti scoate in evidenta bronzul. Fiecare culoare semnifica ceva, iar astrologia ne sfatuieste ce culori sa purtam in functie de zodie.


De exemplu pestilor li se potriveste violetul pentru ca sunt la capatul zodiacului, asa cum violetul este ultima nuanta a curcubeului.
Mai multe despe terapia culorilor va invata www.artarelaxarii.ro. Voi ce semn zodiacal sunteti si ce culori va reprezinta?

8 comentarii:

  1. Eu sunt nascut in zodia taurului, iar culoarea mea preferata este albastru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt Capricorn si tot albastrul îmi place.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt gemeni...verdele este culoarea mea preferata...si mai am o slabiciune pentru indigo...nu mov...indigoul, chiar daca are movul la baza nu este mov...este o culoare mai...adanca...nu stiu...imi place...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac toate culorile,dar printre cele de top e verdele,chiar de sunt un pestisor.:)
    E adevarat ca imi aleg imbracamintea in functie de starea pe care o am dimineata,chiar de seara mi-am pregatit altceva,renunt in favoarea culorii pe care o simt.
    Interesant articol!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sărut mâna Carmen !

    Eu sunt scorpion şi-mi place verdele .

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună IULISA!
    Interesant articolul
    și mie îmi place albastru și sunt tot
    în zodia Taur!
    Un weekend excelent !
    Te sărut scumpo!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu sunt fecioara si am o slabiciune pentru albastru- azuriu mai bine spus; ma fascineaza

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut,
    Te intereseaza un schimb de link-uri cu http://onesitetv.com/tvonline/country/Romania/
    e site de tv online cu multe posturi tv din Romania.
    Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere