"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

2 iul. 2011

cât esti de stresat?

Urmatoarele imagini sunt utilizate pentru a determina nivelul de stres al unei persoane (sau mai corect - nivelul de stres pe care o persoana il poate suporta).
Imaginile se misca?Cu cat vezi ca se misca mai tare imaginile de mai jos (continutul lor) cu atat abilitatea ta de a face fata stresului este mai mica.
Imaginile nu se misca sau se misca foarte putin? Inseamna ca ai abilitatea de a face fata stresului cu brio.

Persoanele anxioase vad figurile de mai jos miscandu-se rapid pe cand batranii si copiii le vad nemiscate



sursa La pshiholog
                                                                       weekend placut

SoriN Costin Comba , Lillee , AndreiraduM , CarmenTeo Negură , Alice Georgiana ,  Angi , Se-cret INCERTITUDINI , Lumi ROTu26dor , SoriN 2  Alina (pauza de ceai)  , Alessia , Irina Comba , Alicee ,  Cella , Minoki , Elena , Pandhora , EscuDan ,   Cristi Rârâitu' , Mara , Pinka  , Cârlionţi de gânduri Nicu , Fly2sky , Robert  , Zamfir de Turda, ,  Nima  ,Lunapatrata, Bianca Dobrescu ,Sophie, aA, abbilbal, Florinapacurar

7 comentarii:

  1. Nu se misca frate. Deloc. Inseamna ca nu-s stresata? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Se misca putin. Mai am o sansa de scapare... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi nu se misca. Dar sunt dupa spectacolul lui Waters, tocmai am "atipit" putin, e weekend, e OK. Altadata se miscau. Asta trebuie sa fie, "copiii le vad nemiscate".

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant ! Ptr mine chiar pica bine testul . Ma simt extenuat de obosita si totusi se misca foarte foarte putin , aproape deloc . Probabil de aia inca mai sunt pe picioare si mai si zambesc . :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sărut mâna Carmen ! nu ştiu cât este de reala chestia , eu le văd mişcându-se lent şi aşa le-am văzut tot timpul azi , ne-având motiv să fiu stresat . Stiam despre ele ca sunt doar iluzii optice dar daca ei spun că sunt mai mult de atât înseamnă ca stau bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. "Sărut mâna Carmen !"
    Nu vad nici un Carmen pe aici dar....

    RăspundețiȘtergere
  7. Off topic pentru posesorul comentariului semnat "fără titlu" : nici eu nu văd , dar eu ştiu ...concluzia era simplă .
    Am descoperit că semnătura este un link către mine , fapt pentru care mulţumesc , dar nu înţeleg sensul . Poţi da o explicaţie ?

    PS este de fapt vorba de o Carmen . Ghici !!

    RăspundețiȘtergere