"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

19 mai 2011

LUNA O LUME PLINA DE MISTER

Sursă de inspiraţie,imaginaţie,acest satelit natural al terrei,parcă nu este aceeiaşi peste tot,deşi unică uneori sfidătoare,alteori misterioasă ,luna un fel de soare luminat al nopţii predispune cel puţin in astfel de imagini la visare,deopotrivă subiect de dispută pentru posibilele bogaţii dar si pentru eventuală adăpostire a unor secrete extraterestre, ne pune pe gânduri atunci cănd ne apare alăturată termenului de lună neagră şi pentru că are în felul ei un comportament special aşa cum îi stă bine oricărui lucru atât de dorit poate fi oferită in dar,dar numai ,in nopţile cu lună. Altfel expresiile schimbător ca luna,ne fac să revenim cu picioarele pe pământ atunci când ne reamintim că este un simplu astru,rece si inselător .Altfel,o lume plină de mister si liniste,cel putin aparent.














Dave Stewart - Lily Was Here

9 comentarii:

  1. Mie imi place luna plina, sa pot sa observ craterele de pe suprafata planetei. are un farmec aparte, te indeamna sa iubesti sa fii trist sau sa fii vesel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase imaginile. E interesant modul cum influenteaza Luna starea de sanatate a omului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deja am pus una din ele ca wallpaper pe desktop :)
    frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place Luna , ma inspira , o ador , nu-mi place insa ca atunci cand e plina si cea mai frumoasa , ...imi cam provoaca insomnie .

    RăspundețiȘtergere
  5. Luna prietena singuraticilor , martora îndragostiţilor , spunea cineva că dacă vezi că luna nu a coborât la tine nu căuta o scară să te urci la ea ...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Sorin , nu stiam ca e prietena singuraticilor , as fi ultima persoana din aceasta categorie, cred mai degraba ca a romanticilor incurabili :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place luna...in serile cu luna plina chiar raman in visare uitandu-ma la ea. Foarte reusit fotografiile! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumoase forografiile; eu cred ca luna ne influenteaza mai mult decat credem noi

    RăspundețiȘtergere
  9. Superbe imagini scumpo!
    Un weekend plăcut!
    Pupicei pentru tine...

    RăspundețiȘtergere