"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

21 mai 2011

DRAGOSTEA SI INTÂLNIRILE KARMICE




Vi s-a întâmplat sa intâlniţi "pentru prima oară" in viaţă(asta)o persoană necunoscută, pentru care să simtiti din prima clipă o simpatie spontană, ei bine este legătura pozitivă care se manifestă in această intâlnire karmică.



O intâlnire karmică este de fapt o"regasire" a două suflete care s-au cunoscut si au relationat intr-o viata anterioară, iar aceste întâlniri pot avea valenţe negative sau pozitive,in funcţie de legătura karmică a celor doi
Este o reintalnire cu un suflet cu care persoana a avut un anumit tip de relatie in una din vietile sale anterioare. Din start, trebuie sa  ştim ca o relatie care este intalnire karmica este deosebit de intensa si rascolitoare emotional.
 În general, intalnirea karmica este confundata cu intalnirea cu sufletul pereche. O intalnirea karmica cu o persoana de sex opus care va ravaseste emotional si va schimba viata nu inseamna neaparat ca este sufletul pereche
.Cand apare o intalnire karmica, atunci aceasta va fi precedata de tot felul de coincidente stranii. Cei doi vor fi intamplator intr-un loc anume, se vor reintalni intamplator, vor fi mai multe situatii care arata in mod clar ca mana destinului este in joc si nu liberul arbitru al persoanelor.
Ce trebuie inteles este ca nu veti putea fugi de o intalnirea karmica. Inevitabilul se va intampla si veti fi prinsi intr-un anumit tip de relatie cu persoana respectiva.Nu trebuie sa va mire de impactul emotional pe care il traiti alaturi de persoana respectiva. Fata de respectiva persoana veti simti instant atractie, sau respingere, o anumita tensiune. Daca aveti anumite abilitati parapsihice latente, puteti sa experimentati telepatia cu acea persoana (dar acest lucru este foarte rar si depinde de gradul vostru de dezvoltare a abilitatilor parapsihice) .
 Intalnirile karmice pur pozitive sunt exclusiv intre persoane care au ramas doar cu sentimente pozitive unul fata de celalalt (prieteni, iubiti, rude) si care mai au un motiv sa se reintalneasca din nou in aceasta viata.
Este posibil ca datorita acelei intalniri karmice sa va maturizati si sa intelegeti ce este cu adevarat iubirea. Fiecare caz este UNIC. Dar sa va lamurim care este diferenta intre intalnire karmica si sufletul pereche:

Intalnirea cu sufletul pereche prezinta toate aspectele unei intalniri karmice, de aceea se si confunda atat de usor, insa sunt cateva ”amanunte” in plus. Putem spune ca intalnirea cu sufletul pereche este mai mult decat o intalnire karmica.


Cand va intalniti sufletul pereche, veti observa de asemenea o serie de coincidente, sincronicitati, tot felul de situatii speciale care va aduc unul langa celalalt din ce in ce mai mult. Fata de intalnirea karmica, sentimentul care va inunda in apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de liniste, relaxare, si libertate, puteti fi voi insiva. Deci, daca simtiti atractie si iubire fata de persoana respectiva dar si un anumit blocaj, de parca nu v-ati putea exprima in mod liber ceea ce simtiti, atunci acea intalnire nu este cu sufletul pereche, ci este o intalnire karmica.
Majoritatea persoanelor au 3-4 intalniri karmice de-a lungul vietii, aceste regasiri pot fi in familie, prieteni sau in dragoste. Daca intalnirea karmica este posibila intre persoane cu o compatibilitate scazuta, sufletele pereche au intotdeuna o compatibiliate buna.


Natura si durata relatiei este relevanta. Sufletele pereche se ajuta reciproc in dezvoltarea persoanala. De aceea, daca intr-o relatie el se dezvolta alaturi de ea, dar ea se sacrifica si face compromisuri, adica unul beneficiaza mai mult decat celalalt, atunci cei doi nu sunt suflete pereche.













                           
Cand esti cu sufletul tau pereche te simti libera, frumoasa, puternica, tu insati, stralucesti si toate planurile si visele tale se implinesc mai repede decat le-ai fi putut tu realiza, iar acest lucru se intampla si dupa 10 si dupa 20 de ani de relatie. La fel si el, alaturi de tine, isi poate realiza foarte usor visele si ambitiile, deoarece voi doi nu va impiedicati unul pe celalalt, ci evoluati impreuna.
În pofida faptului ca am intâlnit(sau nu) sufletul pereche a te crampona de o anumita legatura poate fi uneori impotriva firi,caci odata ce scopul reintalnirii a fost atins, nu este  imperios  necesar ca cei doi sa ramână impreună


sursa;www.esoterism.ro

9 comentarii:

  1. Sărut mâna Carmen !
    Foaaarte frumos ! M-ai impresionat suflet candid !
    Răspunsul la paragraful de început :
    Da , se poate , eu ştiu că da .

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant articolul, mai ales ca sunt pasionata de astfel de lucrurui. Si da, chiar mi s-a intamplat, si nu o data... Interesant.

    P.s. acum te trec si eu in blogroll. Ai un blog frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bianca Dobrescu;multumesc de vizită.O zi bună

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristi; ...si totusi "daca dragoste nu e, nimic nu e".

    RăspundețiȘtergere
  5. SoriN;am ales acest articol in urma unei bănuieli. abia acum pot spune si eu DA SE POATE. Doar gânduri bune pt tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lillee; si mie imi plac astfel de subiecte . Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesante informatii...mi s-a intamplat de multe ori sa cunosc pe cineva si sa am impresia ca am o legatura deja cu acea persoana desi nu o mai vazusem inainte!

    Numai bine, o saptamana frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Alice Georgiana; Cred că fiecare din noi am intalnit măcar odată in viaţă o persoană de care să putem spune ca avem impresia că ne-am intâlnit undeva cândva Si eu am intâlnit de curând o astfel de persoană.
    O seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere