"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

17 mai 2011

Barbatii cu mustata…





Nu ştiu dacă a revenit moda in care bărbaţii poartă mustaţă, dar din ce in ce mai multe persoane observ că adoptă acest trend. Dacă nu greşesc, se purta foarte mult prin anii ’70 dar azi revine… Odata cu trecerea timpului, mi-am dat seama ca si bărbatii au nevoie de o oarecare ingrijire, pentru ca la o anumită varstă realizam că nu au facut nimic pentru aspectul lor fizic, poate datorita mentalitatilor si a replicii : ” Sunt barbat! Nu am nevoie de nici o crema!” Ca o părere personală, imi este greu să cred ca un barbat nu este curios de aspectul lui fizic.

Contează enorm de mult aspectul fizic si ingrijirea. In societatea de astazi, acorzi prima eticheta după aspectul fizic. Si un om ingrijit se vede! Şi bărbaţii au cosmeticele lor! Şi nu doar homosexualii le folosesc, dacă asta iti trece prin cap in momentul asta.



Există pe piata o gramadă de produse destinate bărbatilor, produse naturale, adaptate pentru tipuri de piele. Bărbaţii au structuri diferite in comparatie cu femeile si după ani de zile in care s-a scris prin reviste de tocuri, rujuri si alte chestii femeieşti, mi-am dat seama că se vorbeste putin despre bărbatul ingrijit, nu metrosexual, bărbatul care stie sa se ingrijeasca.  
Bineinteles că bărbaţii au nevoie si ar trebui să folosească produse cosmetice. Indiferent că vorbim despre femei sau bărbati, pielea este tot piele, tenul este tot ten si are nevoie de o ingrijire adecvată. Unii, de obicei cei mai in varstă un pic, consideră acesta un subiect tabu si poate din jena nu recunosc că mai folosesc cateodată crema sotiei/prietenei. In schimb tinerii sunt foarte atenţi la acest aspect iar acest lucru se observă si din statisticile care arată că segmentul pieţei destinat cosmeticelor pt bărbati creste pe an ce trece. 
Cat despre mustata… hm depinde de barbat! unii arata chiar bine, altii nu. In general imi plac mustăciosii :))
Voi ce parere aveti? Barbatii au nevoie de “creme” ori ba?



9 comentarii:

  1. Sărut mâna Carmen ! Ei da , parcă eu nu ştiu că ştii că ştiu .
    Cosmeticile , normal , cremele nu ştiu , nu prea cred . Bărbaţii poartă cercei , bijuterii , poşete , etc. aşa că restul sunt doar necesităţi pe lângă atâtea accesorii .

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca un barbat trebuie sa se ingrijeasca dar sa nu aiba mai multe cosmetice in baie ca sotia sau prietena lui! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. LOL...:)) Iron Man (Omul De Otel) si-a dat ciocul jos :))

    RăspundețiȘtergere
  4. La o anumita varsta si barbatii au nevoie de creme. Dar putini folosesc cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
  5. SoriN ;"barbaţii poartă cercei ,bijuterii,poşete,etc " eu vorbeam de bărbaţii normali nu de extremităti sau excentrici

    RăspundețiȘtergere
  6. Alice Georgiana;un bărbat care tine la imaginea lui nu cred că va exagera cu folosirea cosmeticelor v-a folosi doar strictul necesar unui barbat pt ingrijirea zilnică.Asa ar trebui

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristi;cremele sunt cosmetice şi aşa este puţini barbaţi maturi folosesc cosmeticele .tinerii barbaţi in schimb sunt interesati mai mult de folosirea acestora , multi recurg la pensat si manichiură ,personal am asistat de multe ori la astfel de sedinte

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred că folosirea cosmeticelor(nu mă refer la igienă,că asta e elementar)este îndreptățită și legitimă,în limitele bunului gust! Alice Georgiana a zis bine,nu trebuie să ne întrecem soțiile/partenerele în numărul de cosmetice din dulap.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mă bucur să constat că îţi plac mustăcioşii. Fiind deţinător de aşa ceva, ... îţi admir gustul!

    RăspundețiȘtergere