"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

24 feb. 2011

Viata ca-n filme


Ca filmele sunt adevarate lectii de viata auzim tot timpul . Cu fiecare vizionare suntem mai aproape de adevar .Mai tot timpul desfasurarea evenimentelor are loc dupa un anumit sablon ,tot ce trebuie sa facem este sa bagam la cap.Ca o facem sau nu ramane de vazut . Hai sa vedem care sunt cele mai clare invataminte si concluzii ce le putem trage din aceasta mare industrie fara de care am fi pierduti in labirintul vietii ...

1-Cand cobori dintr-un taxi sa nu te grabesti sa numeri banii ce-i vei da soferului pentru ca intotdeauna vei scoate din buzunar exact contravaloarea calatoriei.

2-Daca vei fi atacat de luptatori de arte martiale trebuie sa stii ca acestia sunt cei mai disciplinati in sensul ca isi vor astepta randul sa se bata cu tine si astfel ai sanse sa ii invingi pe toti.


3-Indiferent de nationalitate toti strainii vorbesc limba engleza chiar daca interlocutorul este de o cu totul alta nationalitate.(valabil si pentru extraterestri)


4-Un detectiv intotdeauna rezolva cazurile cele mai grele abia cand este suspendat din serviciu.


5-Toate bombele sunt dotate cu ceas electronic astfel incat intotdeauna cand vei gasi una vei sti exact cat timp mai ai pana la explozie.


6-Toate bombele cu ceas vor fi dezamorsate exact in ultima secunda indiferent cat timp te vei stradui sa o faci mai devreme .


7-Masinile si camioanele care se ciocnesc vor lua foc imediat indiferent de circumstante.


8-Sistemul de ventilatie al unei cladiri este cea mai buna ascunzatoare deoarece nimeni nu te va cauta acolo iar daca te va auzi intotdeauna vei ajunge la capatul ei adica intr-o zona a cladirii unde nu sunt probleme.


9-Daca vei stinge lumina cand te vei culca intotdeauna vei avea destula lumina incat sa distingi celelalte obiecte din camera.


10-Toti tatii care au serviciu sunt atat de ocupati incat intotdeauna vor uita aniversarile copiilor sau meciurile lor importante.


11-Un barbat ce va trage cu arma intr-un grup indiferent cat de mare are mai multe sanse sa ii impuste pe toti decat vor avea eacestia sa il impuste pe el.


12-Cainii vor simti intotdeauna persoanele rele pe care le vor latra fara sa se impace vreodata cu ei.


13- Daca ai ceva de rezolvat intr-o cladire oarecare intotdeauna vei avea loc de parcare fix in fata intrarii.


14-Turnul Eiffel este vizibil de la toate ferestrele caselor din Paris.


15-Mamele gatesc intotdeauna dimineata oua cu sunca pentru familie iar toti membrii nu vor avea niciodata timp sa le manance decat in fuga spre masina.


16-Rujul pe care il aplica femeile pe buze este atat de rezistent incat nu se sterge chiar dupa o baie buna.


17-Daca cineva va auzi zgomote ciudate intr-un cimitir apropiat intotdeauna se va duce sa vada despre ce este vorba indiferent cat de fricos va fi.


18-Femeile din Evul Mediu aveau dantura perfecta chiar daca nu se spalau niciodata


19-Daca incepi sa dansezi pe strada toti trecatorii ce ti se vor alatura vor fi buni cunoscatori ai coregrafiei .


Iar cel mai important fapt este ca niciodata personajele pozitive si negative nu vor muri de la inceputul filmului .


   Sursa SoriN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu