"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

11 aug. 2018

Meloman pentru o zi

    Shania Twain născută sub numele de Eilleen Regina Edwards la data de 28 august 1965, este o cântăreață și textieră de origine canadiană. Ea a devenit foarte cunoscută în domeniul muzicii Pop Country odată cu lansarea celui de-al treilea album din cariera sa, intitulat Come on Over, care a fost comercializat în aproximativ 40 de milioane de exemplare pe plan internațional. Twain este singura interpretă care a reușit să obțină trei discuri de diamant în S.U.A. și se clasează pe locul secund în topul celor mai de succes artiști canadieni, prima fiind Celine Dion.
     Până în prezent, Twain a fost aclamată de critici, care i-au acordat cinci premii Grammy, 27 premii BMI, iar produsele sale discografice au fost foarte comercializate pe plan internațional. În total, Twain a vândut peste 65 de milioane de exemplare ale albumelor sale, dintre care 48 de milioane numai în S.U.A..





Recomandare Dacă doresti să participi , publică pe blogul tău , o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!

5 comentarii:

  1. Ce surpriza placuta!!!! :) Baladele Shaniaei (:D) au o "dulceata" ca sa spun asa aparte. :) Dar Ka-Ching este una dintre piesele mele preferate si ca mesaj si ca sound... si clipul e fain!! Ah ce ma bucur sa o revad si sa o reascult. Parca mai ieri s-a lansat. Si cat adevar... in ea.
    :) Multumesc!

    O duminica minunata!! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie-mi place S.T. :) Habar nu aveam ca e asa de bine cotata.
    Weekend frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce placuta intalnire cu Shenia! Mai ales ca ii uitasem numele...:)
    Multumesc mult, Iulisa!
    Un weekend excelent!

    RăspundețiȘtergere
  4. Crăciun Fericit!
    Anul ce vine să-ți aducă numai bucurii și sănătate multă!
    Sărători fericite și La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere