"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

2 nov. 2015

Buna dimineata soare


.

    Într-o dimineaţă de primăvară, o căprioară a adus pe lume doi pui în curtea din spatele casei unei familii. Unul dintre aceştia părea să fie rănit la un picioruş şi se deplasa cu mare greutate, nereuşind să ţină pasul cu frăţiorul şi cu mama sa. Din nefericire acest pui a fost lăsat în urmă de mama lui care nu s-a mai întors niciodată să îl recupereze.   Bietul pui de căprioară trăia o dramă prea mare pentru cât de micuţ era el!

   Zilele petrecute alături de aceast căţeluş grijuliu erau tot mai fericite pentru puiuţul orfan care se simţea acum în siguranţă. 

    Mack era un tată foarte bun care îl supraveghea în permanentă şi nu îl lăsa să se îndepărteze prea mult.   Acest căţel îşi ajuta stăpânul să hrănească micul pui, care deja începuse să se abată de la programul zilnic. Oricât de mult se iubeau aceste două animăluţe, trebuia neapărat să fie găsită mama sa naturală pentru că doar aceasta ar fi putut să îl înveţe tot ce trebuia să ştie.

     După încercări eşuate de a-i găsi mama, omul care a avut grijă de el s-a gândit că ar fi bine să îl elibereze intr-o zonă plină cu verdeaţă, sperând că aceasta îl va auzi şi va veni la el. Deşi multe căprioare au venit pe acea pajişte, niciuna nu a recunoscut acest pui. La un moment dat omul a vrut să îl lase în acel loc alături de ele, dar micuţul pui de căprioară avea alte planuri pentru viitorul său, iar punctul său de referinţă era acum acest bărbat pe care nu avea de gând să îl abandoneze aşa cum mama sa făcuse cu el.

    În fiecare seară bărbatul a continuat să îi caute mama, până când aceasta a apărut în sfârşit. După câteva luni salvatorul puiului a avut ocazia să îl vadă din nou… era deja mai mare şi mai plin de viaţă. Acesta este cu adevărat unul dintre cele mai surprinzătoare videoclipuri ale anului!




Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini)  si daca vrei să-l impărtăsesti cu noi, inscrie articolul aici!

2 comentarii: