"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

1 iun. 2015

Buna dimineata soare

 

Fiecare dintre noi este un copil înauntrul său



 Te-ai întrebat vreodată ce s-a întâmplat cu copilul care ai fost cândva,acea parte a ta care nu a uitat să se bucure si care apreciază fiecare moment al vieţii sale, jucându-se indiferent de situatie.Ai crezut că acest copil a dispărut din sufletul tău, că l-ai pierdut pe undeva pe drum, că a rămas acolo, în trecut sau că a disparut în ziua când ai devenit adult?
    Să visezi nu e greşit si nici prea copilăresc,visezi pentru că speri,pentru că eşti liber să-ti doreşti totul in viată..
    Nu ucide copilul din tine, indiferent la ce te provoacă viaţa
    

  Să mai păstrăm in suflet o frantură de copilarie şi un zambet naiv!

LA MULTI ANI,tuturor copiilor!


Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini)  si daca vrei să-l impartasesti cu noi, inscrie articolul aici!

4 comentarii:

  1. La multi ani tuturor copiilor dar si tuturor adultilor care undeva într-un colt al sufletului, pastreaza copilul ce au fost odata, stiind înca sa se bucure de maruntisurile cotidiene, asa cum doar copiii stiu sa o faca!
    Mai dupa-amiaza am programat si eu o postare cu tema 1 iunie, dar pentru "Meloman pentru o zi" :)
    PS: la noapte voi pleca pentru o saptamâna in vacanta, postarile mele vor aparea automat, te rog sa ma inscrii tu in tabel la "Reflexii în oglinda" si "Meloman pentru o zi"

    Un start bun in luna iunie! ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. La Multi Ani tuturor copiilor mici si mari!:)
    O zi minunata sa aveti alaturi de cei dragi!
    Sa visam la miracole! Si sa ne bazam pe ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, copiilor mici si mari!
    "Cea mai frumoasa amintire din copilarie este aceea cand nu trebuia sa platesc facturi" - zice o gluma. Dar pentru ca acum platim, nu inseamna ca sufletul de copil e adormit! Platim facturile razand! :) Uneori, razand cu lacrimi! :)
    Sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulți ani copilului din tine,IULISA!
    O săptămână frumoasă îți doresc!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere