"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

26 ian. 2014

ღ Bună dimineata soare ღ

Fiecare răsărit de soare să va aducă o dorinţă, iar fiecare apus să v-o împlinească ! BUCURAŢI-VĂ DE VIAŢĂ STĂPÂNIND TIMPUL PENTRU REZOLVAREA TUTUROR DORINŢELOR 

 Hârtia aurie de împachetat Povestea spune că a fost odată un om, care şi-a pedepsit fetiţa în vîrstă de 5 ani, pentru că a risipit o hîrtie aurie de împachetat, foarte scumpă. 
  Omul stătea rău cu banii şi a devenit şi mai supărat cînd a văzut că fetiţa a folosit hîrtia respectivă că să decoreze o cutie şi să o pună sub bradul de Crăciun.
  Cu toate acestea, fetiţa a adus tatălui ei cadoul în dimineaţă următoare spunîndu-i: 


"Acesta este pentru ţine, tăticule".
  Tatăl a fost ruşinat de reacţia lui furioasă de cu o zi în urmă, dar supărarea lui se arată din nou cînd văzu că, de fapt, cutia era goală.
  El i-a spus pe un ton răspicat: "Nu ştiai, domnişoară, că atunci cînd dai un cadou cuiva, trebuie să pui ceva în el?"
   Fetiţa s-a uitat în sus spre tatăl sau, cu lacrimi în ochi, şi a zis:
"Tăticule, cutia nu este goală. Am suflat în ea atîtea săruturi pînă cînd s-a umplut."
   Tatăl a rămas perplex. În genunchi, şi-a îmbrăţişat fetiţa rugând-o să-l ierte pentru supărarea lui fără rost.
  La scurt timp după aceasta, micuţa a murit într-un accident şi se spune că tatăl ei a ţinut acea cutie aurie lângă patul sau tot restul vieţii.
   Şi, de cîte ori se simţea descurajat, sau avea de înfruntat situaţii dificile, deschidea cutia şi lua un sărut imaginar care-i dădea putere.

   Fiecare dintre noi primim o cutie aurie cu dragoste necondiţionată şi săruturi de la copiii noştri, de la familie, de la prieteni. Nu putem avea altceva mai preţios decît asta.
 sursa mail
Recomandare    Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini) cu aceasta tema si daca vrei să-l impartasesti cu noi  inscrie articolul la   "Bună Dimineata Soare"!
Articolul participă si la PINK MONDAYS initiat de karma police
.


8 comentarii:

 1. Impresionantă povestirea!
  Felicitari si o saptamâna minunata!

  RăspundețiȘtergere
 2. O poveste trista,din care trebuie sa luam aminte.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu am asa o cutie. si daca pana acum era plina de pupici de la copii, acum o completeaza si nepotelul!
  O pastrez precis langa inima!
  Sa ai o saptamana minunata Iulisa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Timpul petrecut cu familia e cel mai scump, iar familia e cel mai frumos dar, cred ca povestea ne da de gandit. Sa incepi saptamana cat mai frumos!

  RăspundețiȘtergere
 5. Bună IULISA!
  Foarte frumoasă povestioara,deși tristă!
  Îți doresc o săptămână frumoasă și plină de bucuriii!
  Cu mare drag!

  RăspundețiȘtergere
 6. imi pare rau, vad ca nimeni nu m-a înscris, cu toate ca postarea mea a aparut programata azi dimineata... Din pacate abia acum am ajuns acasa si de la serviciu nu pot introduce linkuri... asta e! Oricum, sper ca si tu si ceilalti comentatori au avut parte de o dimineata minunata si au pornit veseli intr-o noua saptamâna!
  Gânduri bune tururor!

  RăspundețiȘtergere
 7. of e trist dar si plin de invataminte-sa nu pierdem nici un moment cu cei dragi...o saptamina plina de bucurie

  RăspundețiȘtergere
 8. Emotionanta poveste, cu tâlc. :) Sa ne bucuram de atentia celor dragi si sa le acordam atentie celor dragi, in special... Exista intotdeauna un "maine", dar nu pentru toata lumea si nu stim cand nu vom mai avea parte de acel "maine". :)
  Saptamana cu multe impliniri sa-ti fie!

  RăspundețiȘtergere