"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

30 mar. 2012

ORA PAMANTULUI.


Dragi prieteni, iubitori ai planetei noastre albastre numita de noi PAMANT

 De cativa ani incoace, diferite organizatii internationale au decretat o zi anume, ca fiind ORA PAMANTULUI.

Anul acesta ORA PAMANTULUI este pe data de 31 martie de la orele 20.30 la 21.30. In acest interval de timp daca sunteti in casa, stingeti lumina . Puteti iesi din casa si sa va plimbati pe strazi, in parc, unde va place sau simtiti ca va sunteti in elementul vostru.
In intreaga lume se v-a stinge lumina in mii de orase, in zeci de mii de case, milioane de oameni se vor intalni pe frecventa PACII, IUBIRII SI LUMINII, simtind ca o singura inima dragoste si iubire pentru MAMA PAMANT.

 In Romania sunt 40 de orase care au aderat la initiativa si mii de persoane fericite sa dedice o ora din viata lor, sursei noastre de viata PAMANTUL.Cu gratie si usurinta sa iubim planeta nu numai stingand maine o ora lumina ci in fiecare moment al vietii noastre.

3 comentarii:

 1. Sarut mana Iulisa!
  Pământul are nevoie de o schimbare pozitivă,schimbare care începe cu fiecare dintre noi,cu lucruri oricât de mici, care merg dincolo de stingerea pentru o oră a luminilor
  WEEKEND placut!

  RăspundețiȘtergere
 2. Aşa este, ar trebui să avem grijă de Pământul nostru nu doar o oră pe an, ci mereu! Doar este "casa" noastră!

  O zi frumoasă, senină! :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. Spuneau ceva mei devreme la stiri ca in acest interval s-a consumat mai mult ca de obicei... trist!
  Seara buna!

  RăspundețiȘtergere