"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

4 mai 2011

Trandafiri NEGRI, Black Baccara,

La origine sunt trandafiri Bordeaux sau Grand Prix tratati cu o solutie speciala, astfel culoarea ajungand sa arate exact ca in pozele atasate! Din cauza blitz-ului se vad un rosu inchis... dar la lumina zilei sunt de un rosu foarte inchis chiar negru Arata SUPERB !!!


                                                                                       
Stim cu totii cum mediul inconjurator ne poate influenta starile sufletesti. Cand ploile sunt parca interminabile, involuntar suntem cuprinsi de tristete. Cand soarele straluceste si razele sale nu sunt exagerat de calde simtim cum bucuria ne inunda sufletul si zambim

De asemenea una din cele mai recomandate metode de gestionare a stresului spune ca tot ce avem de facut este sa reusim sa intram intr-un ritm natural. In conditiile in care fiecare dintre noi are o floare preferata, un parc, un animal de companie sau o culoare pe care o apreciaza cel mai mult, o definitie exacta pentru acest lucru nu putem dezvalui. Totul depinde de fiecare in parte cum percepe "ritmul natural".
Un studiu destul de recent al cercetatorilor din cadrul Universitatii Harvard, intitulat "Ecologia Florilor", sustine o teorie care arata ca florile proaspete au capacitatea de a aduce un aport ridicat de energie persoanelor care primesc in jurul lor creatiile parfumate si placut colorate ale naturii. De asemenea, florile aduc multa bucurie nu doar la locul de munca. Acasa ele sunt o asa zisa "cheie a fericirii".                              

14 comentarii:

  1. buna seara fffff frumosi acesti trandafiri,imi aduc aminte de timpurile trecute,o seara buna,pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranţă sunt preferaţii mei , sunt ireali , frumoşi ca din poveste .

    RăspundețiȘtergere
  3. sigur nu sunt de ciocolata? arata delicios :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da, cu siguranta sunt ceva foarte special,deosebit, mi-as dori la nunta aranjamente cu aceste superbe flori ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. SoriN ;Şi mie imi plac foarte mult trandafirii,aceştia mai ales ,sunt superbi

    RăspundețiȘtergere
  6. Sophie; sigur nu nunt de ciocolată,si arata superb.Multumesc de vizita

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim acesti trandafiri chiar erau pregătiti pentru o nunta

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt deosebiti trandafirii acestia, Delia. E adevarat ca florile aduc energie. Eu ma incarc doar privindu-le. Am foat inconjurata tot timpul de multe flori si acum, am chiar o gradina, care mi-e foarte draga.

    RăspundețiȘtergere
  9. gabriela;Dacă iubiţi florile inseamnă că suntţi o persoană sensibilă si ingăduitoare in acelaşi timp.Aceste lucruri le cunoaşteti cu siguranţă. O seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  10. Florile sunt frumoase. Trandafirii sunt superbi. Pentru cei negri ... nu mai am superlative!
    Sfat: tocmai pentru ca blitul modifica culorile, astfel de poze se fac la lumina naturala.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da pot sa stiu cu ce substanta au fost tratati de au ajuns culoarea asta?

    RăspundețiȘtergere
  12. de unde pot achizitiona aceste flori?

    RăspundețiȘtergere
  13. Puteti achizitiona butasi de Black Baccara de la http://www.famousroses.eu/ro_trandafiri_gradina/. Ii aduc din Franta direct de la pepinierele Meilland. Black Baccara este cel mai negru trandafir Meilland. Are o culoare rosu foarte inchis aprope negru, cu aspect catifelat, care ofera iluzia unui trandafir negru in functie de lumina.

    RăspundețiȘtergere
  14. ok butasi dar produs finit exista pe piata din ro ?

    RăspundețiȘtergere