"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

9 feb. 2011

O ADOLESCENTA DOARME IN PAT CU UN TIGRU,ANIMALUL EI DE COMPANIE

Felicia Frisco, o tânără de 17 ani din Florida, SUA, se urcă în pat, în fiecare seară, împreună cu prietenul ei cel mai bun, un pui de tigru bengalez, în vârstă de şase luni.

 

 

Felicia îşi împarte patul cu tigrul Will din ziua în care acesta s-a născut şi speră că va mai sta cu el până când animalul va împlini un an.
“Găsesc o mulţime de blană pe aşternuturi şi pe faţa mea”, spune Felicia, care are grijă de Will de când s-a născut.
Will s-a născut în captivitate în rezervaţia deţinută de părinţii Feliciei, Tiger Encounter. “Este ca şi cum ai creşte un câine. Dacă creşti un tigru, ţi se pare normal”, spune tânăra.
Datorită profesiei părinţilor săi, Felicia a stat lângă animale precum tigrii, elefanţii şi caii de când era bebeluş şi atrage atenţia că oamenii care nu sunt pregătiţi special pentru îngrijirea animalelor sălbatice nu ar trebui niciodată să ţină un tigru ca animal de companie.




“Părinţii mei spun să nu te încrezi niciodată pe deplin într-un animal, fie el şi câine. Trebuie să fii conştient de riscuri”, spune Felicia.
Adolescenta a mai dormit în pat şi cu tatăl lui Will, tigrul Daruba, până când acesta a împlinit un an. Felicia învaţă acasă şi are grijă de puiul Will deoarece el a fost respins la naştere de mămica sa, care nu ştia ce să facă cu el.
Felicia îl hrăneşte pe puiul de tigru, îl plimbă, se joacă şi doarme cu el şi spune că legătura ei cu animalul este aceea a unei mame.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu