"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

4 aug. 2018

Meloman pentru o zi








Recomandare Dacă doresti să participi , publică pe blogul tău , o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!

3 comentarii:

  1. Imi plac melodiile lui chiar si acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima piesa, Milonga Sentimental, este una dintre probabil cele mai cunoscute, sau mai bine zis, mai mediatizate. Te face efectiv sa te ridici la primul acord si sa dansezi. Iar daca nu poti, dansezi cu sufletul :P.
    Pe a doua,Uted, nu o stiu ... poate oi mai fi auzit-o, dar nu am retinut-o. Este insa placuta. Ma cam adoarme, ceea ce nu e rau, desigur. E linistitoare.
    Agua dulce aqua sale a fost iar mediatizata la noi (de fapt clipul este preluat de pe Atomic ;)) - parca ieri ne uitam pe acel canal :D lol.
    Cum trece timpul. Cred ca este din perioada in carea aparut si intr-un clip cu Talia (mie imi place mai mult in postura asta - mi se pare foarte carismatic si mult mai aproape de ceea ce canta, decat la costum :)))))

    Mi-a placut mult portia aceasta de muzica buna!! Azi am sa "car" apa de la izvor in ritmul latino imprimat deja in playerul central (din minte .. hahah - gata mi-am facut programarea pentru playlist).

    Pupici!
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu exagerez afirmand ca sunt ani de cand nu l-am mai ascultat (nici chiar intamplator) :) Mi-a facut placere sa mi-l amintesc. Ultimul cantec imi place cel mai mult si mi-a... amintit de ce mi-a placut foarte mult candva. Muzica a avut doar de castigat in urma accidentului care i-a intrerupt cariera de fotbalist (am vazut filmul - cu muuuulti ani in urma - despre "inceputurile" lui - si-a jucat propriul rol). :)
    Duminica frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere