"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

30 mai 2014

Reflexii în Oglinda

Va ganditi sa mergeti la plaja ?
Aceste bazine sunt dincolo de convingeri!


 Jumeirah Dhevanafushi Resort. Maldives.


 Purobeach Porto Montenegro.


 Adelboden, Switzerland.


Amangiri Utah Resort. Arizona, USA.




Recomandare
Dacă doresti să participi ,publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip ,pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta ",(poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la"Reflexii in Oglinda"
Te invit să te înscrii 




7 comentarii:

  1. a treia imagine, pentru mine, de vis! :)
    oricum sunt superbe, superbe toate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Afara ploua, e racoare, nu prea mi-e gandul la plaja dar o fuga-n Arizona mai ca as da! :)
    Weekend frumos sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!

    Noi, Asociatia Parinti pentru Copii, credem ca un text scris de dumneavostra pt 1 iunie sub titlul ” Scrisoare catre mine, copilul “, ar putea imbunatati viata multor copii din Romania. Regasirea emotiei copilariei retraita de fiecare dintre noi prin lectura textelor scrise de dumneavostra alaturi de alte personalitati din Romania la care am apelat, ar putea fi cheia unei noi abordari, atat la nivel personal, cat si institutional, a problemelor reale cu care copiii din societatea moderna se confrunta.

    Ceea ce va rugam este sa acceptati provocarea si sa ne trimiteti pe adresa de e-mail : scrisoricatreminecopilul@gmail.com un text semnat de dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul “

    Textul dumneavastra, alaturi de alte texte scrise de nume respectabile din Romania, precum si de voluntari mai putin cunoscuti, dar la fel de dornici sa participe la cauza noastra, va fi publicat in revistele de nisa cu care vom colabora, pe blogurile colaboratorilor nostri care trateaza teme similare, iar, la final, vor face obiectul unui volum ce va fi publicat, pe baza unei colaborari cu una din editurile de profil, sub titlul ” Scrisori catre mine, copilul ” .

    Va multumim pentru amabilitatea cu care ne acordati atentie , asteptam in timp util textul dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul ” pe adresa de e-mail :scrisoricatreminecopilul@gmail.com

    Cu stima, Asociatia Parinti Pentru Copii

    https://scrisoricatreminecopilul.wordpress.com

    La acest proiect pot participa atat persoanele invitate, cat si alte persoane care vor sa ni se alature fara o invitatie speciala in acest sens, dar care cred ca au puterea de a accepta provocarea de a scrie sincer catre cel care a fost odata, copilul.

    Pe masura ce vom primi textele dumneavoastra pe adresa de e-mail:scrisoricatreminecopilul@gmail.com, odata cu publicarea in revistele si blogurile de specialitate vom adauga pe acest blog o parte din textele ce vor sta la baza volumului:” Scrisori catre mine, copilul “

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase locuri de relaxare!
    O seara minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce locuri minunate! Facute anume pentru o relaxare si incantare deplina. Tot a treia fotografie o aleg ca cea mai frumoasa. Cu asa munti in fundal...sa tot stai in apa.
    Numai bine, draga Iulisa! Weekend frumos! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe reflexiile alese de tine. Intr-un loc ca asta as vrea si eu sa ajung!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragă Iulisa, fotografiile sunt superbe ! Aș admira și eu reflexiile chipului meu în acele ape !

    Mulțumesc mult pentru înscrierea în tabel. Nu sunt acasă și, pe meleagurile pe unde sunt, Internetul merge foarte greu. Ieri mi-a fost imposibil să intru pe blogul tău și pe majoritatea blogurilor pe care le vizitez în mod curent. Azi văd că merge mai bine.

    Weekend plăcut ! ♥

    RăspundețiȘtergere