"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

31 mai 2015

Clubul cinefililor

  


 
  Recomand  azi o poveste cinematografică ce  oferă ocazia unei transpuneri cel puțin interesante și emoționante.
     Este vorba despre filmul "The maze runner" (A fost tradus drept: "Labirintul: Evadarea") - ecranizare a romanului bestseller cu același titlu scris de James Dashner
     Este o poveste tulburătoare prin intermediul căreia putem învăța multe lucruri despre natura umană.
      Îl puteți viziona online aici-link sau aici-link






Recomandare In Clubul cinefililor este binevenit oricine are placerea de a scrie cateva randuri despre un film sau un serial recent vazut.
 Mai multe amanunte le gasiti la CARMEN

4 comentarii:

  1. ooo da, am vazut filmul, este excelent, îl recomand deasemenea! Este un sf deosebit de reusit, cu suspans pe intreaga durata si în compania unui grup de actori tineri si foarte talentati. Pentru ca sfârsitul filmului nu este clar, asteptam neaparat continuarea povestii. Cel putin eu asa sper, ca regizorul se gândeste la o partea a II-a ;)
    Un weekend placut si cu activitati cât mai reaxante!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de recomandare, chiar cautam ceva deosebit sa ma delectez. Am auzit de el dar am tot amanat...

    RăspundețiȘtergere
  3. E ca un cosmar din care vrei sa te trezesti daca nu vrei o viata ‘armonioasa” in care sa mori de plictiseala, in care curiozitatea mintii sa fie blocata de instinctul de supravietuire.
    Tema labirintului apare mai mereu cand intra in discutie profunzimea spiritului uman… Filmul pare a fi un fel de redescoperire a spiritualitatii arhaice, primitive… intr-un fel, o regasire a propriilor origini.
    Thomas e de “gaşca”. :) Nu se multumeste sa respecte reguli… Si are dreptate: decat sa traiasca o viata de plastic, redusa doar la instinctele primare, alege sa-si riste viata si sa caute explicatii, sa caute iesirea…
    Mi-a placut filmul.

    RăspundețiȘtergere