"Sunt lucruri care nu vrem să se întâmple dar trebuie să le acceptăm, sunt lucruri pe care nu vrem să le știm dar tebuie să le învățăm, si oameni fără de care nu putem trăi dar trebuie să le dăm drumul." (Autor necunoscut)

24 feb. 2014

✰ ♪°★ Meloman pentru o zi .✰♫°✰

.

"Cred ca muzica este mereu in aer, in jurul nostru ; lumea este plina de ea si fiecare dintre noi ia din ea atat cat ii trebuie."


Edward Elgar


Recomandare Dacă doresti să participi , publică pe blogul tău , o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!

7 comentarii:

 1. Frumoasa alegerea de azi, Iulisa! Am ascultat cu drag si cu zambetul pe buze. O zi frumoasa iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ohh, grozave vremurile de care imi amintesc ascultand propunerea ta! Fur o inimioara de la Minnie pentru ca vreau sa las si eu una aici! ❤

  Pupici, Iulisa!
  O zi frumoasa iti doresc!

  Ilda
  Lavender Thoughts

  RăspundețiȘtergere
 3. Off..cand ascult melodiile astea, imi dau seama ca nici nu se poate numi muzica ceea ce se produce acum..
  Foarte frumos, m-am binedispus!

  RăspundețiȘtergere
 4. Grozava amintire, nici nu mai stiu de cand nu l-am mai ascultat!

  RăspundețiȘtergere
 5. Muzica nemuritoare! Am ascultat cu placere!
  O seară senină îti doresc si eu !!

  RăspundețiȘtergere
 6. imi place enorm Neil Sekada - este un talent deosebit! Nu doar ca are o voce speciala, dar a fermecat generatii întregi si prin copozitiile lui speciale! "Stupid Cupid" - spre exemplu, în interpretarea lui Connie Francis a fost si a ramas un mare hit. Chiar si fetitele mele fredonau în anii 90 melodia "Oh! Carol". Eu ma amuz si aum amintindu-mi cum cântau, în loc de "(but if you leave me) I will surely die" ele spuneau "ala surlidai" :))
  O seara minunata iti doresc!

  RăspundețiȘtergere